OLEMISEN KEITAALLA

4.-6.8. Viikonloppuleiri  Kemiönsaarella

IMG_4622

Olemisen keidas on tila ihmiskunnan ja kaiken muunkin maanpäällisen elämän rihmastossa. Siitä keitaasta kumpuaa elämän mahlaa, virtaa ja ravintoa, jota voisi kutsua vaikka lähdevedeksi. Olemisen keitaalla olemme lähteellä, ja hiljentyessämme sen ääreen avaudumme, puhdistumme ja yhdymme suureen juuristoon, puhtaaseen psyykeen, josta lähtöisin on kaikki maan voima ja viisaus.

Olemisen keitaalle voi ja saa tulla kuka hyvänsä sitä janoava. Kutsu on avoin ja pyyteetön. Se ei sulje pois ketään eikä odota tai edellytä mitään.

Tällä keitaalla en voi olla erillinen, irrallinen osanen vaikka olenkin yksilöllinen, yksi, minä. Keitaalla lepääminen yksin, yhdessä ja yhteydessä, on sekä ravitsevaa, puhdistavaa että voimaannuttavaa ja jokaiselle mitoitettuna oman tarpeensa ja kokonaisuuden tarpeen täyttymiseksi.  Olemisesta kumpuaa myös kaikki tekemisen arvoinen toiminta, työ tai leikki.

Labbnäsin viikonloppumme luo puitteet olemisen keitaalle, johon avaamme yhteyden olemalla yhteydessä. Kohtaamalla itsemme ja toisemme tällä keitaalla liitymme suurempaan ”henkisten paimentolaisten” joukkoon, antamaan ja vastaanottamaan jotain sanoinkuvaamattoman todellista, jota ei miltään muulta lähteeltä kuin olemisen lähteeltä löydy.

Viikonloppu järjestetään Kemiönsaarella Labbnäsissa, upean saaristoluonnon helmassa Dragsfjärd-järven rannalla: www.labbnas.fi. Suorat bussiyhteydet Labbnäsiin Helsingistä, Turusta ja Salosta.


HINTA: Earlybird-kurssihinta 4.7. mennessä ilmoittautuneille 160€. Tämän jälkeen kurssihinta 178€.
 Lisäksi maksetaan Labbnäsin täysihoito 165€ suoraan Labbnäsiin kurssin alkaessa. 1hh-huone 20€:n lisämaksusta niin kauan kuin tilaa on.

AIKATAULU: Aloitus perjantaina päivällisellä klo 18, lopetus sunnuntaina loppukahviin klo 16 mennessä.

ILMOITTAUTUMISET: iina.pennanen@gmail.com tai 045 678 1303.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.