KURSSIKALENTERI

Tänä jaksona 2022-2023 kokoonnumme pienille vaelluksille nykyhetken voimalaan. Olemme tutkimusmatkailijoita luotaamassa elämä-kuoleman ja rakkauden mysteerioon. Luomme ja löydämme uusia väyliä luotsatessamme kaoottisten, joskus hullujen tai kauheidenkin tilojen ja tilanteiden läpi, vanhan maailmamme sortuvien kulissien keskellä, aina uutta kohti.

Jokainen tutkimusmatkamme on pieni pyhiinvaellus siihen mikä on todellista juuri nyt. Huuhdomme elämämme tapahtumien virrasta niitä kultahiukkasia, jotka paljastavat tarkoituksemme luoda uutta, elävää, tietoisen rakkauden parantavaa rihmastoa oman jokapäiväisen elämämme keskelle.

Nykyhetken voimaloita pidetään pienissä ryhmissä Tampereella ja Helsingissä, etätapaamisissa Zoomilla (missä hyvänsä asutkin), ja yhdessä viikonloppuretriitissä Hauholla talvikauden aikana. Kesän retriitti Labbnäsissa on sovittu heinäkuulle.

Käytämme ajoittain katalysaattorina palasia kirjasta Pyhiinvaellus nykyhetkeen (Basam Books 2022). Arvomme joka kerralla teeman/teemat sokkona, kutsuen sattuman mukaan ohjaamaan kulkuamme totuuden poluttomassa maastossa. Seuraamme sitä punaista lankaa, joka kunkin teeman ympärillä keskeltämme avautuu tutkimalla omaa tilaamme ja kokemustamme. Tutkimusmatkamme muotoja voi olla erilaisia. Joka kerralla kuitenkin hiljennymme ja lujitumme olemiseen, rentoudumme olemukseemme, ja ammennamme ravintoa yhteisestä vuorovaikutuksesta.

Järjestämme myös Zoomin kautta lyhyitä, ainutkertaisia hiljentymishetkiä. Tapahtumia kehkeytyy siis vähän kerrallaan, ja tiedotamme kotisivuilla, postituksissa ja Facebook-sivuilla sitä mukaa, kun kalenterimme päivittyy.

Lauri tarjoaa myös edelleen yksityisohjausta kotonamme Tampereella, joskus Helsingissä, ja aina tarvittaessa etäyhteydellä.

Näkemisiin joko livenä tai etänä!

Ilmoitamme tapahtumista myös sähköpostilistallamme, johon voit liittyä  täältä.
Postitukset saattavat päätyä tarjousposteihin (promotions) tai roskapostiin, joten kannattaa tarkistaa ne säännöllisesti. Jos lisäät omiin yhteystietoihisi osoitteen info@laurisiirala.fi, postit saapuvat todennäköisemmin omaan saapuneet-kansioosi.

Ajankohtaista tietoa löytyy myös Facebook-sivuilta (Lauri Siirala Dharmen), ja Fb-ryhmästä ”Laurin kanssa”.

SEURAAVAKSI:

HELMIKUU

5.2. SUNNUNTAI
VOIMALA ZOOMILLA
klo 14-16
20€ tai
jos osallistut myös maaliskuun Zoom-voimalaan, yhteishinta 35€

MAALISKUU

5.3. SUNNUNTAI
VOIMALA ZOOMILLA
klo 18-20
20€ tai 
jos osallistut myös helmikuun Zoom-voimalaan, yhteishinta 35€

17.-19.3. KEVÄÄN SEISAHDUS
RETRIITTI HAUHOLLA (pe-su)

Earlybird-hinta 7.2. mennessä ilmoittautuneille!


LISÄÄ VOIMALOITA TULOSSA – PYSY KUULOLLA!

KESÄ
KESÄN RETRIITTI LABBNÄSISSA KEMIÖNSAARELLA 20.-23.7.
LISÄTIETOA KEVÄÄN AIKANA.

ILMOITTAUDU:
info@laurisiirala.fi 
p. 045 678 1303

Kuva Ann Boulais