Kurssikalenteri 2022

Tänä syksynä ja tulevana talvena kokoonnumme pienille vaelluksille nykyhetken voimalaan. Olemme tutkimusmatkailijoita luotaamassa elämä-kuoleman ja rakkauden mysteerioon. Luomme ja löydämme uusia väyliä luotsatessamme kaoottisten, joskus hullujen tai kauheidenkin tilojen ja tilanteiden läpi, vanhan maailmamme sortuvien kulissien keskellä, aina uutta kohti.

Jokainen tutkimusmatkamme on pieni pyhiinvaellus siihen mikä on todellista juuri nyt. Huuhdomme elämämme tapahtumien virrasta niitä kultahiukkasia, jotka paljastavat tarkoituksemme luoda uutta, elävää, tietoisen rakkauden parantavaa rihmastoa oman jokapäiväisen elämämme keskelle.

Nykyhetken voimaloita pidetään pienissä ryhmissä Tampereella ja Helsingissä, etätapaamisissa Zoomilla (missä hyvänsä asutkin), ja toivon mukaan ainakin yhdessä viikonloppuretriitissä talvikauden aikana. 

Käytämme katalysaattorina palasia kirjasta Pyhiinvaellus nykyhetkeen (Basam Books 2022). Arvomme joka kerralla teeman/teemat sokkona, kutsuen sattuman mukaan ohjaamaan kulkuamme totuuden poluttomassa maastossa. Seuraamme sitä punaista lankaa, joka kunkin teeman ympärillä keskeltämme avautuu tutkimalla omaa tilaamme ja kokemustamme. Tutkimusmatkamme muotoja voi olla erilaisia. Joka kerralla kuitenkin hiljennymme ja lujitumme olemiseen, rentoudumme olemukseemme, ja ammennamme ravintoa yhteisestä vuorovaikutuksesta.

Järjestämme myöhemmin syksyllä Zoomin kautta myös lyhyitä, ainutkertaisia hiljentymishetkiä arkiaamuina ja/tai -iltoina. Tästä ja muusta kerromme lisää tuonnempana. Tapahtumia kehkeytyy siis vähän kerrallaan, ja tiedotamme kotisivuilla, postituksissa ja Facebook-sivuilla sitä mukaa, kun kalenterimme päivittyy.

Lauri tarjoaa myös edelleen yksityisohjausta kotonamme Tampereella, joskus Helsingissä, ja aina tarvittaessa etäyhteydellä.

Näkemisiin kenties pian, joko livenä tai etänä!

Ilmoitamme tapahtumista myös sähköpostilistallamme, johon voit liittyä  täältä.
Postitukset saattavat päätyä tarjousposteihin (promotions) tai roskapostiin, joten kannattaa tarkistaa ne säännöllisesti. Jos lisäät omiin yhteystietoihisi osoitteen info@laurisiirala.fi, postit saapuvat todennäköisemmin omaan saapuneet-kansioosi.

Ajankohtaista tietoa löytyy myös Facebook-sivuilta (Lauri Siirala Dharmen), ja Fb-ryhmästä ”Laurin kanssa”.

SEURAAVAKSI:

LOKAKUU

LOKAKUUN 2 VOIMALAA ZOOMILLA
LAUANTAIT 1.10. & 15.10.

klo 16-19, välissä tauko.
Kesto saattaa olla lyhyempi, mikäli ryhmä on hyvin pieni. 
Osallistumismaksu 25€/ilta tai 42€/molemmat.


LOKAKUUN VOIMALA TAMPEREELLA
LAUANTAI 8.10. 

Klo 13-18 (Hervanta)
73€ sisältäen tarjoilut.
Tilaan mahtuu max 7 osallistujaa.
(Ryhmä on puoliksi täynnä joten ilmoittaudu pikaisesti,
niin mahdut vielä mukaan). 

MARRASKUU
(marraskuulle tulossa lisää tilaisuuksia )

MARRASKUUN VOIMALA HELSINGISSÄ 
12.11. LAUANTAI
klo 13-18 (Vallila)
73€ sisältäen tarjoilut.
Tilaan mahtuu noin 10 osallistujaa.


PAKETTIOSALLISTUMISMAKSUT

2 voimalaa Zoomilla 42€
Tampereen voimala & Helsingin voimala 124€
1 x Zoom & Tampereen tai Helsingin voimala 82€
2 x Zoom & Tampereen ja Helsingin voimalat 155€
 

ILMOITTAUDU:
info@laurisiirala.fi 
p. 045 678 1303 (myös WhatsApp)