YKSITYISOHJAUS

Paluuta nykyhetkeen.
Huomion siirtämistä olennaiseen.
Tukea omiin voimavaroihisi.
Uusia näkökulmia.
Käytännön konsultaatioapua elämän eri tilanteisiin.

Kun kaipaat yksityisempää keskustelua ja enemmän aikaa oman tilanteesi selkeyttämiseen tai läsnäolosi vahvistamiseen, voit tilata yksityisajan kanssani, tai voit tulla yhdessä kumppanisi tai muun läheisesi kanssa.

Voin auttaa luomaan väyliä ja yhteyksiä siihen, mikä on elävää, elävöittävää ja avaa luonnollista hyvän olon, selkeyden, voimaantumisen ja tasapainon tilaa sisälläsi.

Pyrin löytämään monen erilaisen olotilan tai ominaisuuden lävitse sen yhdistävän tekijän, punaisen langan, joka antaa sinulle omakohtaisen kokemuksen rauhasta, oman elinvoimasi todellisuudesta ja lisääntyvästä tilasta.

Työni syntyy antamisesta ja vastaanottamisesta, vuorovaikutuksesta tässä hetkessä, ilman tuomiota. Kaikki se nousee elävän läsnäolon ja nykyhetken yhtälöstä. Se on tutkimusmatkaa, poistumista uskomusvuöhykkeiltä uskomattomaan.

Sinun tarvitsee vain hiljentää ajattelevan mielesi hälinä ja tyynnyttää tunteittesi sekamelska. Luopua viimeisimmästä ajatuksestasi, nyt. Yhtyä omaan elinvoimaasi tässä hetkessä. Niin voit alkaa pysyä yhteydessä yksinkertaiseen elämän iloon ja toimia olemassaolon ja ihmissuhteiden mutkien keskellä selkeämmin.

HINNAT

Yksityisohjaus alk. 75€ (1-1,5h)
Sessio yhdessä kumppanin kanssa 90€ (noin 1,5h)
Yksityistyönohjaus 90€ + ALV 24%

Säännöllisiä tapaamis- tai ohjauskertoja varten tarjoan räätälöityjä hintoja.  Pyydä tarjous!

Ajanvaraus ja tarjouspyynnöt:
lsiirala@gmail.com tai soita minulle numeroon 045-671 1303.