Lauri Siirala

Olen Lauri Siirala, monipuolinen, pitkän tien kulkenut ryhmänohjaaja ja kouluttaja henkisen hyvinvoinnin saralla. Olen syntyjään suomalainen, mutta vietin lähes 30 vuotta aikuiselämästäni Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Sveitsissä, joissa hän olen toiminut mm. lastensuojelutyössä, opetustyössä, kansainvälisessä ihmisoikeustyössä ja Ontarion sosiaaliministeriössä. Suomessa olen asunut pysyvästi noin 25 vuotta.

Minulla on runsaasti kokemusta erilaisista toiminnallisista ja vuorovaikutukseen pohjautuvista menetelmistä ja psykofyysisestä terapeuttisesta työskentelystä sekä ryhmien että yksilöiden kanssa. Nykyään ohjaan ensisijaisesti elävän hiljentymisen, läsnäolon ja tietoisuustaitojen kursseja ja retriittejä eri kokoisille ryhmille, sekä toimin työnohjaajana. Minua voit tavata yhtä lailla yksityisesti, jos kaipaat tukea omaan olemiseesi, selkeyttä rakkauselämääsi ja ihmissuhteisiisi, tai elämisen muihin haasteisiin. Voit tavata minua myös yhdessä kumppanin kanssa. Teen yksityisohjausta myös Skypen kautta, ja se on osoittautunut toimivaksi yhtä lailla, mikäli fyysinen etäisyys on suuri tullaksesi paikan päälle tapaamaan minua.

Puolisoni Iina Pennanen suunnittelee ja organisoi T:mi Dharmenin tilaisuuksia ja kurssitoimintaa, toimii yhteyshenkilönä, tiedottajana, välittäjänä, koordinaattorina, kannustajana ja kriitikkona, monien yksityiskohtien hoitajana. Iina on omalla tavallaan olennainen osa tätä työtä ihmisten parissa.