Lauri Siirala

Olen Lauri Siirala, monipuolinen, pitkän tien kulkenut ryhmänohjaaja ja kouluttaja henkisen hyvinvoinnin saralla. Olen syntyjään suomalainen, mutta vietin lähes 30 vuotta aikuiselämästäni Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Sveitsissä, joissa hän olen toiminut mm. lastensuojelutyössä, opetustyössä, kansainvälisessä ihmisoikeustyössä ja Ontarion sosiaaliministeriössä. Suomessa olen asunut pysyvästi vuodesta 1992.

Minulla on vuosikymmenien kokemus erilaisista toiminnallisista ja vuorovaikutukseen pohjautuvista menetelmistä ja psykofyysisestä työskentelystä sekä ryhmien että yksilöiden kanssa. Nykyään ohjaan ensisijaisesti elävän hiljentymisen, läsnäolon ja tietoisuustaitojen kursseja ja retriittejä eri kokoisille ryhmille, sekä toimin työnohjaajana.

Minua voit tavata myös yksityisesti Tampereella ja ajoittain Helsingissä, jos kaipaat tukea omaan olemiseesi, selkeyttä ihmissuhteisiisi tai elämisen muihin haasteisiin. Voit tavata minua myös yhdessä kumppanisi kanssa. Teen yksityisohjausta myös etänä, ja se on osoittautunut yhtä lailla toimivaksi, mikäli lähitapaamista on hankala järjestää.