Lauri Siirala

LAURI SIIRALA on monipuolinen, pitkän tien kulkenut ryhmänohjaaja ja kouluttaja IMG_3680.JPGhenkisen hyvinvoinnin saralla. Lauri on syntyjään suomalainen, mutta vietti lähes 30 vuotta aikuiselämästään Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Sveitsissä, joissa hän on toiminut mm. lastensuojelutyössä, opetustyössä, kansainvälisessä ihmisoikeustyössä ja Ontarion sosiaaliministeriössä. Suomessa hän on asunut pysyvästi noin 25 vuotta.

Laurilla on runsaasti kokemusta erilaisista toiminnallisista ja vuorovaikutukseen pohjautuvista menetelmistä ja psykofyysisestä terapeuttisesta työskentelystä sekä ryhmien että yksilöiden kanssa. Hän ohjaa elävän hiljentymisen ja tietoisuustaitojen kursseja ja retriittejä ryhmille, sekä toimii työnohjaajana. Lauria voit tavata myös yksityisesti tai kumppanin kanssa (parisuhdekonsultaatiot).

 

IINA PENNANEN suunnittelee, järjestää ja mainostaa T:mi Dharmenin tilaisuuksia ja kurssitoimintaa, on yhteyshenkilö, tiedottaja, välittäjä, sisällöntuottaja, Laurin kannustaja ja kriitikko, yksityiskohtien ja talouden hoitaja. Iina on omalla yksityisemmällä tavallaan tärkeä osa työtä ihmisten parissa.