Integer riippukeinussa

Minä olen. Olen integer, kokonainen, eheä, jakautumaton hiukkanen ikuisuutta aineessa, muuttuvassa muodossa. Olen elinvoimankentän hiukkanen, osanen, yhdistävän voiman moniulotteinen taajuus.

Loikoilen tällä hetkellä kahden puun väliin ripustetussa riippukeinussa katsellen sudenkorentojen kirmailua taivaankaarella, tilassa, joka suostuu, sallii, yhdistää kaiken tämän yhdeksi kokonaisuudeksi, juuri nyt. Sudenkorennot ovat ikivanha muodonmuutoksen symboli, joka on tarjolla juuri minulle, todistaen tietoani todeksi, nyt.

Koska aikeeni on olla todellisuuden todistaja, annan nyt asiantuntijalausuntoni jakeluun. Mitä rakastan, sitä kommunikoin ja siihen yhdyn, kutsuen toisia hiukkasia kirmailemaan samassa tilassa, todistamaan omaa tietoaan todeksi. Aikalainen muodonmuuttajaeläinten ikuinen tanssi!

Tervetuloa mukaan, taivaankaaren äärettömyydessä on loputtomasti tilaa ja tilaisuuksia sille, joka on valmis ja avoin tulemaan muutoksen ohjaavan voiman ja tahdon alaiseksi.

Sisäinen tilani on osa tätä ääretöntä, ikuisista hiukkasista koostuvaa avaruutta. Se on Hän, tämä yhdistävä integer, ei henkilökohtainen vaikka onkin henkilöitynyt nykyhetkessä tässä aineen, elinvoiman ja tilan elävässä hetkessä, juuri näin, juuri nyt.

Muut pulinat pois.

L.

fullsizeoutput_243c

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s