Minun sote-uudistukseni, lyhyesti

Tänä aamuna olen uudistanut itseäni sosiaalisesti ensin herätessäni kumppanini kanssa, tervehtien häntä, hän minua. Tulimme terveiksi ja olimme syvästi sosiaalisia keskenämme.

Joimme kahvit aamuauringon paisteessa, sosialisoimme oravien, tinttien, kasvavien raparperien ja lukemattomien toisten elävien, näkyvien ja näkymättömien olentojen, olioiden kanssa. Tervehdimme heitä, he meitä.

Tuulen vieno henkäys uudisti pilvien vanoja, maan kierto siirsi juuri sopivasti varjoa, kun tuli turhan kuuma. Terveys huokui maasta ja tervehti taivasta.

fullsizeoutput_23caHoidin kompostia, kastelin ja valmistin kylvöalustaa. Huomasin väsymyksen aallon saapuvan, kuuntelin sitä ja laskeuduin rakkaalle sohvalleni hoitamaan terveyttäni. Pyyhin ensin otsaani, sitten kerrostumaa elinvoimaa ympärilläni, tervehdyin ja tervehdin tätä kaikkea. Olen siis sosiaalinen, terve.

Tarjoan tämän sote-uudistumisen ilmaisversion olemalla sosiaalinen somessa. Laitteeni tarjosi minulle ensin sanaa Suomessa. Miksi ei, olkoon tämä ilmaisversio valtakunnallinen, kansainvälinen, globaali, jopa kosminen, jos nuo hiukkaset tähän tarttuvat, ja tartuttavat eteenpäin. Irti on minusta, pitäköön hyvänään, kuka haluaa…!

Tällaista on sote-uudistuminen Hervannassa, metsän laidalla. Saa ottaa omakseen ja laittaa jakeluun omaan puutarhaan, niin sisäiseen, kuin ulkoiseen. Sisäinen hallitsee ulkoista.

Sote-Lauri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s