2 kommenttia artikkeliin ”Pieni video sovinnosta

  1. Se on vähän vaikea sanoa, että sopeutuu tähän mitä nyt on. Kukaan ei saisi sopeutua. Capra sanoo: sen joka tuntee itsensä terveeksi tässä yhteiskunnassa, täytyy olla todella sairas. Meidän tulee perustaa edes pienia omavaraisia saarekkeita. Ehkä joku muukin innostuu.

  2. Kiitos kun välität. Olen pienin omavarainen saareke tässä hyvin sairaassa maailmassa. Olen vastuussa tästä palasesta elävää maata, joka olen. Hyväksyn mitä olen, juuri tällaisena kuin olen ja teen parhaani, että yhdyn muutoksen voimaan; siis sopeudun myös muutokseen ja siihen uuteen jonka luomiseen osallistun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s