Vuodenvaihteen tervehdys

Tervehdys! Olemme vastikään palanneet Sardinian vihreydestä ja valosta, jossa vietimme loppuvuoden kirjoittamassa, kulkemassa rannoilla ja istumassa appelsiini-puun alla. Siellä aamuisin usein lauloi paikallinen tintti, muistuttaen ajoittain meitä siitä, että kotimaani ompi Suomi.

Palattuani Suomeen jatkan jälleen yksityisohjausta nenätysten Tampereella, kuten myös videopuheluiden (Skype, Whatsapp, Messenger, FaceTime) välityksellä. Ajoittain käyn myös Helsingissä, ja ilmoitan siitä etukäteen yleensä ainakin Facebook-sivuillani. Voit varata minulta yksityisaikoja sähköpostilla info@laurisiirala.fi tai puh. 045 671 1303, jos koet kutsua tai tarvetta olla yhteydessä kanssani. Voit myös aina kirjoittaa tai soittaa minulle.

Tulen jatkamaan tätä pyhiinvaellusta maailman kautta ja halki, pysyen yhteydessä siihen yhdistävään voimaan, joka luo jotain elämän itsensä arvoista. Jatkan vaellusta kultaisella keskitiellä, elämän ja kuoleman välillä, sillalla, jolla tutustumme toisiimme läheisesti, rakkaudessamme tähän tietoiseen liittoon, laulaen sen kiitoslaulun viestiä mennen ja tullen. Tule mukaan, jos kutsun kuulet ja siihen vastaat.

Työ on äärettömän yksinkertaista mutta ei helppoa, sillä menneisyys on voima, joka pitää kynsin hampain kiinni omasta mahdottomuudestaan. Se on pelon voimaa. Syvällä alitajunnassamme tiedämme ne kauheudet, joita olemme toisillemme, eli itsellemme, tehneet ja silti selvinneet, joskus nipin napin. Pelko pitää kiinni noista nipeistä ja napeista, sillä ne ovat parempaa kuin ei mitään.

Ei-mitään on kuitenkin mistä kaikki on kotoisin. Palatessani kotiin, sinne, mistä todellisuudessa olen kotoisin, palaan tilaan täynnä elämää, ilman sanoin kuvattavaa muotoa, muotia, aikaa tai ainetta. Pyhiinvaellukseni tarkoitus on kulkea tämän vain suhteellisen todellisen maailman, aineen ja ajan maailman lävitse, luoden siltoja, maamerkkejä, jälkiä todelliseen, kuolemattomaan elämään, rakkauteen. Teen sen rakkauden, kauneuden, totuuden hengen hyväksi, omaksi ja kaikille yhteiseksi.

Pyhiinvaellus on oppimatkaa jälkienlukutaitoon. Jokainen hetki ja tilanne on räätälöity kutakin pyhiinvaeltajaa varten. Juuri tässä, missä olen, nyt, minulla on ainoa ja viimeisin mahdollisuus olla uskollinen tarkoitukselleni, ottaa vastaan se mitä vaelluksellani kohtaan, antaa parhaani, uudelleen ja uudelleen ja parastella antiani. Giving is living, living is giving, now.

Elämä antaa, ja eläminen on tuon annin jatkojalostusta ja jakelua, yhden kautta, kaikkien hyväksi.

Ohjelmamme tulevalle vuodelle ilmenee vähän kerrallaan, kun sen aika on, joten pysy kuulolla. Voit myös liittyä postituslistalleni kotisivuilta www.laurisiirala.fi

Oikeastaan ohjelmani on se, mitä olen. Ohjelma tulee sanasta ohje. Saan jatkuvasti etäohjeistusta siltä suurelta voimalta, jota rakastan, seuraan ja jonka tahtoa toteutan, lähietäisyydellä, käden ulottuvilla, kuten parhaaksi näen ja koen, hetki hetkeltä eespäin teillä maailman, patikoiden käsikynkkää kanssa läheisen ystäväni, rakkaani, kuoleman.

Ja matka jatkuu, niin kauan kuin olen täällä maan päällä. Työni tarkoitus on ilmiselvä: luoda ja auttaa luomaan yhteyksiä siihen elämään, joka on rakkauden itsensä, elämän itsensä, tietoisuuden itsensä arvoista, kun vaellan tätä ihmeellistä patikointimatkaani tällä yhdellä, yhteisellä, hienolla maankamaralla. Mitä teen ja tarjoan, on jotain sellaista, joka ei seuraa ennalta ohjelmoituja polkuja. Tarjoan sen, mitä olen, käytettäväksi hyväksesi.

Tervetuloa patikoimaan kanssani ennemmin tai myöhemmin.
Hyvää uuden vuosikymmenen alkua!

Lauri Siirala

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s