Uroboros-projekti kutsuu sinut kuuden viikon ilmaiselle itsetuntemusmatkalle


On aika luopua tavoista, joilla teen itsestäni vähemmän sitä, mitä todella olen, sekä tottumuksistani tavoitella jotakin, mitä en todellisuudessa ole.

Uroboros-projektin kautta tarjoan sinulle mahdollisuuden löytää tukea sille, että voisit elää todellisemmin ja rehellisemmin nykyhetkessä juuri siellä, missä olet, juuri sellaisena kuin olet, juuri siinä tilanteessa, jossa olet,
juuri nyt.

Uroboros on vanha myyttinen symboli – käärme syömässä omaa häntäänsä.
Se kuvaa elämän kulkua syntymästä kuoleman kautta uuteen muotoon, ikuisesti.
Uroboros on myös symboli itsetuntemukselle, suuren muutoksen vanalle. Se on elinvoiman, luovuuden ja seksuaalisuuden symboli ihmisen ehkä eniten kavahtaman matelijan muodossa.

Tässä näet kuvat kahdesta Uroboroksesta. Ensimmäinen on Frieda Harrisin maalaus Alistair Crowleyn Thoth-tarotpakasta; toinen Sanna Pelliccionin maalaus samasta aihepiiristä.

Uroboros-projektissa harjoitamme kuuden viikon ajan taitoamme lukea symboleita, ja tutkimme uusia työkaluja oman elämämme hallinnointiin. Käytämme apuvälineinä tarotkortteja, jotka on maalannut Frieda Harris, ja joista koostuu Alistair Crowleyn nimellä kulkeva tarotpakka.

Valitsen joka viikko sokkona yhden Frieda Harrisin maalaaman symbolin, ja lähetän sinulle kuvauksen sen viestistä, sekä siitä, miten tämä symboli saattaa liittyä jokapäiväisen elämäsi tilanteisiin tai haasteisiin. Seuraa viikon ajan omaa kokemustasi. Halutessasi voit pitää vaikka pientä päiväkirjaa siitä, mitä havaintoja, reaktioita tai oivalluksia viikon kortti tai symboli herättää sinussa.

Ole kuulolla sille, miten tämä symboli pysäyttää sinut katsomaan selkeästi ja suoraan omaan elämääsi.

Uroboros-projekti käynnistyy viikon jälkeen siitä,  kun 100 ihmistä on liittynyt tämän projektin postituslistalle.

Olet mukana tällä kuuden viikon mittaisella itsetuntemusmatkalla jätettyäsi
meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi!

Projektin aikana sinulla on myös mahdollisuus tarot-tulkintaan kanssani, joko henkilökohtaisesti Tampereella, Helsingissä tai Porissa tai Skypen kautta.
Session hinta on €65.
Tiedustelut tulkinnoista: lsiirala(@)gmail.com tai 045 6711303.

Klikkaa tästä päästäksesi liittymislomakkeeseen.

Huom! Jos et löydä varmistuviestiä sähköpostilaatikostasi, tarkista roskapostikansiosi! Se on voinut lipsahtaa myös sinne.

Saat meiltä ensimmäisen varsinaisen Uroboros-kirjeen viimeistään maanantaina 23.10. – myös tällöin jos kirjettä ei sähköpostissasi näy, kurkkaa roskapostikansioosi ja siirrä se täältä tavalliseen (”inbox) viestikansioosi – näin varmistat viestien kulun sinulle mutkitta tästä eteenpäin.

Emme käytä osoitettasi mihinkään muuhun kuin näiden kirjeiden luoksesi toimittamiseen.

Tervetuloa mukaan tälle matkalle katsomaan omaan elämääsi ja sen mahdollisuuksien loppumattomaan kirjoon!

Lauri Siirala

PS. Olen erittäin kiitollinen siitä, jos välität viestiä eteenpäin myös toisille, joita tämä reissu saattaa kutsua! 

8 kommenttia artikkeliin ”Uroboros-projekti kutsuu sinut kuuden viikon ilmaiselle itsetuntemusmatkalle

  1. Mahtavaa ja sopiva aika syksyn ja pimeyden tullessa kääntyä sisäänpäin tutkailemaan itseään❤️Suosittelen kaikille!
    Innolla odottaen Merja

    • Ilmoittauduthan mukaan klikkaamalla liittymislomaketta ja jättämällä yhteystietosi, muuten et ole mukana. Tai voit lähettää yhteystietosi myös suoraan osoitteeseen info@laurisiirala.fi

    • Ilmoittauduthan mukaan klikkaamalla liittymislomaketta ja jättämällä yhteystietosi, muuten et ole mukana. Tai voit lähettää yhteystietosi myös suoraan osoitteeseen info@laurisiirala.fi

Jätä kommentti