Uroboros-projekti

Tervetuloa ilmaiselle itsetuntemusmatkalle kanssani!


On aika luopua tavoista, joilla teen itsestäni vähemmän sitä, mitä todella olen, sekä tottumuksistani tavoitella jotakin, mitä en todellisuudessa ole.

Uroboros-projektin kautta tarjoan sinulle mahdollisuuden löytää tukea sille, että voisit elää todellisemmin ja rehellisemmin nykyhetkessä juuri siellä, missä olet, juuri sellaisena kuin olet, juuri siinä tilanteessa, jossa olet,
juuri nyt.

Ensimmäinen kuuden viikon matka päättyi vuoden 2017 lopulla, ja uusi kuuden kuukauden matka alkoi 5.2.18. Olet yhä tervetullut mukaan vastaanottamaan ajoittaisia postejani. Niitä saadaksesi sinun tulee ilmoittautua erilliselle Uroboros-postituslistalle joko alempana sijaisevalla ilmoittautumislomakkeella tai lähettämällä pyynnön osoitteeseen info@laurisiirala.fi.

Uroboros on vanha myyttinen symboli – käärme syömässä omaa häntäänsä.
Se kuvaa elämän kulkua syntymästä kuoleman kautta uuteen muotoon, ikuisesti. Uroboros on myös symboli itsetuntemukselle, suuren muutoksen vanalle. Se on elinvoiman, luovuuden ja seksuaalisuuden symboli ihmisen ehkä eniten kavahtaman matelijan muodossa.

Tässä näet kuvat kahdesta Uroboroksesta. Ensimmäinen on Frieda Harrisin maalaus Alistair Crowleyn Thoth-tarotpakasta

Toinen on kuvittaja Sanna Pelliccionin maalaus samasta aihepiiristä:

Uroboros-projektissa harjoitamme taitoamme lukea symboleita, ja tutkimme uusia työkaluja oman elämämme hallinnointiin. Käytämme apuvälineinä tarotkortteja, jotka on maalannut Frieda Harris, ja joista koostuu Alistair Crowleyn nimellä kulkeva tarot-pakka.

Valitsen ajoittain sokkona yhden Frieda Harrisin maalaaman symbolin, ja lähetän sinulle kuvauksen sen viestistä, sekä siitä, miten tämä symboli saattaa liittyä jokapäiväisen elämäsi tilanteisiin tai haasteisiin. Seuraa tietyn ajanjakson ajan omaa kokemustasi. Halutessasi voit pitää vaikka pientä päiväkirjaa siitä, mitä havaintoja, reaktioita tai oivalluksia viikon kortti tai symboli herättää sinussa.

Ole kuulolla sille, miten tämä symboli pysäyttää sinut katsomaan selkeästi ja suoraan omaan elämääsi.

Olet mukana tällä ajoittain etenevällä itsetuntemusmatkalla jätettyäsi
meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi!

Klikkaa tästä päästäksesi liittymislomakkeeseen. 

Huom! Jos et löydä varmistuviestiä sähköpostilaatikostasi, tarkista roskapostikansiosi! Se on voinut lipsahtaa myös sinne. Siirrä se sieltä tavalliseen (”inbox) viestikansioosi – näin varmistat viestien kulun sinulle mutkitta tästä eteenpäin.

Emme käytä osoitettasi muuhun kuin näiden kirjeiden luoksesi toimittamiseen.

Tervetuloa mukaan tälle matkalle katsomaan omaan elämääsi ja sen mahdollisuuksien loppumattomaan kirjoon!

Lauri Siirala ja apukädet