KURSSIT JA RETRIITIT

Kaikkien kurssien ja retriittien tarkoituksena on pyrkiä paljastamaan ja tukemaan omaa itsetuntemustasi, jotta voit ottaa kasvavan vastuun elämästäsi ja luottaa lujemmin omaan kokemukseesi.

Hiljentyminen ja läsnäolon harjoittaminen yksinkertaisin mutta syvällisin tavoin luovat pohjan kaikelle työskentelylle. Kurssit tarjoavat tilaisuuden selkeyttää myös käytännöllisesti omia elämäntilanteitasi.

Hiljaisuuden ja rauhan tilassa syvät oivallukset elämästä ovat mahdollisia.
Voit vapautua tavanomaisen sosiaalisuuden paineista ja kuitenkin olla yhteydessä toisiin ihmisiin. Yhteisen tutkimuksen kentässä syntyy prosessi, jossa yksi plus yksi on paljon enemmän kuin kaksi. Sen vuoksi on eri asia hiljentyä ryhmässä kuin yksin.

Työni eri muodoissaan tutkii, paljastaa ja tukee:
+ Läsnäoloa + Tasapainoa + Selkeyttä + Rohkeutta + Rakkautta + Aitoutta + Elävyyttä + Luovuutta + Ongelmattomuutta

Kurssien peruutukset:
Ilmoittautuminen on maksamisen jälkeen sitova. Jo maksettuja kurssimaksuja ei palauteta, ellei koko kurssi peruunnu, mutta voit käyttää koko summan puolen vuoden sisällä johonkin toiseen kurssiin tai yksityisvastaanottoon, mikäli olet perunut kurssin vähintään 2 viikkoa ennen sen alkamista. Jos perut kurssin alle 2 viikkoa kurssin alkamisesta, pidätämme tämän lisäksi summasta varausmaksun verran (esim. viikonloppukurssin osalta 50€).

 

IMG_3074