Miksi työskentelisit kanssani?

Olen järjestänyt tietoisuustyön, meditaation, läsnäolon, hiljentymisen, rakkauselämän ja monen muun teeman äärellä kursseja ja retriittejä sekä tehnyt yksilöohjausta Suomessa yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Ohjaan edelleen erilaisia tilaisuuksia Tampereella, Helsingissä, Sipoossa, Kemiönsaarella, sekä muuallakin Suomessa.

Työskentelemme yksinkertaisesti ja monimuotoisesti omaa voimaasi vahvistaen ja tukien, aina yhteydessä nykyhetken tarkoitukseen ja ajankohtaiseen tilanteeseesi. Yhdistän omassa elämässäni ja työssäni ainakin kolme ulottuvuutta:

1. Välitön fyysinen yhteys maan voimaan, omaan juuristooni, luovuuteni ja rakkauteni lähteeseen.

2. Pystysuora yhteys valon, selkeyden ja puhtaan havainnon voimaan.

3. Nykyhetken voima, joka aktivoituu hetkessä kahden ensimmäisen yhdistyttyä ensin sisälläni, voimalassani, solustossani.

Kutsun sinut aina ensin yhtymään tähän kolmiyhteyteen sisälläsi. Tämä ohjaa yhteistä työtämme, minkä hyvänsä asian tai tilanteen parissa haluatkin työskennellä kanssani.

Kun kytkeydymme energeettisesti ja kokemuksellisesti tähän kolmen elävän periaatteen yhtälöön, jokin näkymätön mutta todellinen ohjaava voima paljastuu, on läsnä ja avaa selkeämmin nähtäväksi sen, mikä on sen hetken kohtaamisen tarkoitus.

Tuo tarkoitus paljastaa yleensä jotain tarpeestasi ja valmiudestasi luopua jostain vähemmän todellisesta tai aikansa eläneestä. Siitä avautuu jotain uutta, ennalta tuntematonta ja elävöittävää.

Tätä ihmettä minä ainakin rakastan. Entä sinä?

Lauri Siirala

photo-2

Teen yksityisohjausta, parisuhdeneuvontaa sekä työnohjausta Tampereella ja ajoittain Helsingissä. Yksityiskonsultaatiot ovat mahdollisia myös Skypen kautta. Voit varata ja sopia kanssani yksityisvastaanottoajan: info(at)laurisiirala.fi tai 045 671 1303.