UUTTA AURINGON ALLA -ilta Zoomilla

Lauantaina 24.4. klo 17-20.

Laki on, että ei ole mitään uutta auringon alla, ja kuitenkin kaikki on joka hetki uutta auringon alla.

Mikä on minulle todellista näinä toisen pandemiakevään päivinä? Miten luen omaa kokemustani keskellä tätä sekavaa maailmaa, jossa tarjotaan mielipiteitä, vaihtoehtoisia näkemyksiä, asiantuntijalausuntoja, villejä salaliittoteorioita, ihmeparannuslääkkeitä, tuomiopäivän kellojen kuminaa?

Aurinko jatkaa matkaansa korkeammalle, linnut visertävät kevään riemua, lumet sulavat, maa
alkaa vihertää. Uusi elävä muoto valtaa luonnossa tilaa menneen talven jälkeen. On kevät, hetken takapakit tunnemme mutta tiedämme luonnon lain: olemme siirtymässä kohti kesää. Luonnon kierto jatkuu. Tämä on totta ja todellista, ei valeuutinen.

En voi olla hengittämättä sisään ja ulos, vuorotellen. Jokainen henkäys sisään on uusi,
ainutlaatuinen hetki. Otan sisään uuden hetken, ja vastaan hetken tarpeeseen hengittämällä ulos.

Hengityksen rytmi linkittyy suureen määrään ulottuvuuksia, joista vain pieni osa on meissä tietoisia. Suurinta osaa kokemustamme ja olemistamme hallitsevat erilaiset tottumukset ja uskomukset.

Kun vastaan nykyhetken tarpeeseen tietoisesti, sitä enemmän olen vain tämä hetki enkä mitään muuta. Otan vastaan ja päästän irti luonnollisesti kuten hengitykseni kulkee, sisään ja ulos.

Omakohtainen kokemus tästä muuttaa olennaisesti havaintoni todellisuudesta, ja sen jälkeen kyse on vain harjoittamisesta, uudelleen ja uudelleen – ja sitten vielä uudelleen, kunnes harjoittaminen muuttuu vähitellen olemiseksi ja havainnoksi, jossa kaikki tapahtuu uutena joka hetki. 

Vietämme iltamme harjoittaen, kuunnellen, kuulolla ollen, yhteydessä kukin omaan kevääseemme ja sen luonnolliseen avautumiseen omassa koostumuksessamme. Välitämme toisillemme tätä yhdistävää uutta viiniä, vanhassa leilissä, omassa elämän kevään täyttämässä nahkasäkissämme. 

Tähän modernin kekseliäisyyden välineeseen, Zoom-tapaamiseen, tuomme elämän hengen kukin omalla taajuudellamme. Tämä saa aineen tottelemaan elinvoimamme tarkoitusta yhtyä jakautumattomaksi tietoisuudeksi tästä luonnon hengen ihmeestä, myös keskellä kipua, kärsimystä, ahdistusta tai pelkoa. Se on uutta auringon alla!

Avaamme tilaa ja tarjoamme tilaisuuden kertoa, nähdä, todeta, ja toteuttaa tätä tarkoitusta, löytää ja antaa jotain siitä, mitä eniten tarvitsemme ravitaksemme itseämme, toisiamme ja kaikkea auringon alla.

Illan sisältö koostuu erilaisista hiljentymis- ja läsnäoloharjoituksista ja avoimesta vuorovaikutuksesta.

Tervetuloa mukaan!


Tilaisuuksiin mahtuu rajallinen määrä osallistujia, jotta tilaa riittää keskinäiselle vuorovaikutukselle. 

Zetriitti ja illat toteutetaan Zoom-etäyhteydellä. Lähetämme ilmoittautuneille ennen iltaa henkilökohtaisen linkin, josta pääset sovittuna ajankohtana mukaan sessioon. Mikäli Zoomin käyttö on vierasta ja tarviset sen käyttöönottamiseen apua, mainitse siitä kun ilmoittaudut, niin autamme sinut alkuun ennen sessiota. Tarvitset osallistuaksesi mieluiten tietokoneen tai tabletin, ja puhelimellakin yhteys onnistuu.

Tästä voit lukea palautteita aiemmista Zoom-retriiteistä ja illoista.

OSALLISTUMISMAKSUT (sis 24% Alv):

  • KEVÄÄN PAKETTI jos osallistuit pääsiäisretriittiin, ja tulet mukaan myös toukokuun iltaan 14.5., maksat 2 illasta yht. 37€
  • ILLAT YKSITTÄIN 25€
  • 2 ILTAA YHT. 42€

TYÖTTÖMÄT, OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET

KEVÄÄN PAKETTI jos osallistuit pääsiäisretriittiin, ja tulet mukaan myös toukokuun iltaan maksat 2 illasta yht. 26€.

ILLAT YKSITTÄIN 18€

2 ILTAA YHT. 32€

ILMOITTAUTUMISET: 
info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.