ZOOM-TILAISUUDET KEVÄT-KESÄ 2022

NYKYHETKI, YHTEYS TODELLISEEN

Tule irtautumaan ajattelun ja ajan oravanpyörästä, ja laskeutumaan todellisempaan maastoon sisälläsi.

Seuraavaksi:
TOUKOZETRIITTI
7.5.(la)
Aamuharjoitus klo 9
Iltasessio klo 17-20

Voit osallistua myös vain aamuhiljentymiseen tai iltasessioon (ks.alempana)

Ensimmäinen askel mielenrauhaan on laskeutuminen nykyhetken voimaan. Meditaatio, tai hiljentyminen, ovat nimiä tälle oleelliselle askeleelle, joka pysäyttää ajattelun vanan ja avaa yhteyden sisäiseen tilaan ja rauhaan, kamppailun, yrittämisen tai ristiriidan sijasta. Jatkuva mielen liike luo aikaa; se tarkoittaa vatvomista jo menneen eikä vielä tulleen välimaastossa, tarpomista harhailevien ajatusten suossa. Kun sen vielä höystää vaihtelevien tunnetilojen ristiaallokko, tuloksena on takuuvarma ajatusten ja tunteiden sekametelisoppa.

Aikeemme on yhdessä tyhjentyä turhasta ja täyttää oma tilamme jollain todellisemmalla. Luomme yhteyttä aisteihin ja niiden taakse, elämään sisällämme ja välillämme, ja katsomme mitä havaintoja tästä maastosta ilmenee.

Mitään ennakkokokemusta meditaatiosta eli hiljentymisestä et tarvitse. Tämä yksinkertainen ja syvällinen harjoitus ilmenee jokaiselle yksilöllisesti, oikein ja aina uutena. Jatkamme harjoitusta arjessamme kukin omalla tavallamme, jos näemme sen yksinkertaisuuden ja toimivuuden. Siellä missä useampi kuin yksi harjoittaa yhdessä samalla tarkoituksella ja aikeella, nykyhetken voima palvelee yhtä ja kaikkia. Tervetuloa mukaan!


Zoom-kokoontumiset tarjoavat meille asuinpaikasta riippumatta mahdollisuuden hiljentyä yhdessä ja tehdä kokemuksellista tutkimusmatkaa läsnäolon voimaan. Se mitä teemme on eräänlaista elävän vanan seuraamista, ei niinkään minkään tietyn menetelmän opettelua tai harjoittamista. Tarkoituksemme on tyhjentyä ajasta, ajattelusta ja laskeutua tämän hetken todellisuuteen omassa maaperässämme, elämän ääreen elämisen keskellä. Kolmen tunnin illoissa ja päiväzetriiteissä on runsaasti aikaa myös elävälle vuorovaikutukselle yhteisessä tilassa, johon jokainen osallistuja tuo oman ulottuvuutensa.

Tästä voit lukea palautteita zoom-illoista ja retriiteistä.

OSALLISTUMISMAKSU

Aamuharjoitus & ilta 35€
Ilta (3h) 27€
Aamuharjoitus (30-40min) 12€

ALENNUSHINTA n.-15% (työtön, eläkeläinen, opiskelija ym.)

Aamuharjoitus & ilta 29€
Ilta (3h)23€
Aamuharjoitus 10€/kerta

Hinnat sisältävät 24% ALV

Ilmoittautuneille lähetetään linkki tapahtumaan. Tarvittaessa autamme sinua etukäteen etäyhteyden luomisessa, jos se ei ole ennestään tuttu asia. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, jotta aikaa riittää keskinäiselle vuorovaikutukselle.

ILMOITTAUTUMISET:
info@laurisiirala.fi
p. 045 678 1303