VIATTOMUUDEN ILTA – EI ESIPESUA, EI JÄLKIPYYKKIÄ

sunnuntaina 4.7. klo 18-21 Zoom-yhteydellä

Matka nykyhetkeen on yksinkertainen ja viaton. Mitä on olla yksinkertainen? Mitä on olla viaton?

Olen yksinkertainen, kun olen mitä olen, ja olen sitä jakautumatta, eli ajattelematta. Olen mitä olen, teen mitä teen, jätän tekemättä mitä jätän tekemättä, enkä tee mistään ongelmaa itselleni tai toisille. 

Viattomuus on sitä, ettei minussa ole mitään vikaa nyt. En voi olla muuta kuin mitä olen, mutta koostumukseni on muutoksen vaiheessa joka hetki. Kun olen viattomuuden tilassa, missään havaintoni kohteessa ei myöskään ole vikaa; se vain on mitä se on. 

Tarkoitukseni on olla uskollinen tälle todelle, sille mitä olen, tositarkoituksella. 

Ollessani viaton ja yksinkertainen, minulla on mukanani kaikki tarvittavat voimavarat, sekä sisäiset että ulkoiset. Ne ovat älykkäitä ja luovia rihmastoja, jotka yhdistävät minut laajempaan, todellisempaan ulottuvuuteen tätä elämää, joka olen ja joka minua elää ja ohjaa kohti uutta ja tuntematonta.

Vastuuni olemassaolon ristiaallokossa on kuitenkin pitää huolta siitä, etten päästä mieltäni hallitsemaan nykyhetkeä. Toimia ehkä voin, mutta en lähde spekuloimaan tulevalla enkä heijastamaan mennyttä. Minun on oltava valppaana ja läsnä nyt. Siis ei esipesua eikä jälkipyykkiä!

Ilta koostuu pienistä hiljentymis- ja läsnäoloharjoituksista ja avoimesta vuorovaikutuksesta. Yhteisellä tutkimusmatkallamme läsnäolon voimaan voimme löytää oivalluksia ja keinoja nähdä asiat uudesta perspektiivistä. 

Se mitä teemme, ei ole minkään menetelmän oppimista vaan elävän vanan seuraamista. Jokainen seuraa tätä vanaa omalla taajuudellaan, sellaisena kuin on.

Kokoonnumme Zoom-yhteydellä sunnuntaina 4.7. klo 18-21. Iltaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia koska varaamme riittävästi tilaa keskinäiselle vuorovaikutukselle. 

Lähetämme ilmoittautuneille linkin, josta pääset mukaan. Tarvitset osallistuaksesi mieluiten tietokoneen tai tabletin mutta puhelimellakin yhteys onnistuu. 

OSALLISTUMISMAKSU (sis 24% ALV)
25€/18€ (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset)

ILMOITTAUTUMISET:
info@laurisiirala.fi
P. 045 6781303