LUE MINUA- PIENRYHMÄT

Tampereella ja Helsingissä

 

Näyttökuva 2019-02-08 kello 15.35.54Osaatko lukea oman elämäsi maamerkkejä ja symboleita?

Missä vaellat tällä hetkellä – mikä on avautumassa elämässäsi, ja minkä aika alkaa olla ohi? Minkä suhteen olisi hyvä toimia juuri nyt ja mikä voi odottaa?

Osaatko juurtua läsnäoloon omassa ytimessäsi? Ilman sitä merkkien lukeminen on vain abstraktiota. Oma ruumiisi kertoo, missä olet menossa. Lue sitä, lue sen merkkejä, omaa olemustasi, niin pysyt yhteydessä voimaan, joka elää sinua ja tukee kulkuasi hetkestä toiseen.

Päivämme aikana keskitymme jokaisen osallistujan tilanteisiin ja annamme mahdollisuuden monenlaiseen tutkimiseen ja oivalluksiin. Apuvälineenä on tarvittaessa tarotkorttien symboliikka, joka johdattaa asian ytimeen usein nopeammin kuin tietoinen mielemme.

Työskentelymme on aina elävän läsnäolon avaamista ja tutkimista yhdessä. Kyky katsoa, olla kuulolla ja yhteydessä todelliseen nykyhetkessä on tärkeintä lukutaitoamme.

Olen elävä kirja, elävä symboli, ja niin olet sinäkin. Elämä kirjoittaa jokaista meistä kirjaksi, se sitoo yhteen kirjaimia, hiukkasia elävää elämää. Tämä palanen elämää on jokaiselle oma, ainutkertainen, ja silti se kumpuaa samasta rihmastosta, elämän puusta. Tämän puun juuret ovat syvällä maan sisällä, sen oksat ja latvusto lehtineen kohoavat korkeuksia, avaruutta, kohti. Avaruus, loputon tila, on se mistä kaikki tieto, älykkyys ja tietoisuuden potentiaali ovat todellisuudessa kotoisin.

IMG_7147Yhdessä muiden olevaisten kanssa muodostamme suuren elävän kirjaston Maan päälle. Syvälle juuristoomme, omaan ja yhteiseen psyykeemme, on tallentuneena kaiken eletyn elämän tieto, taito ja taide. Siellä asuu  myös kaikki se keskeneräinen, tiedostamaton raaka-aine, jota pyrimme jalostamaan hienommaksi, vähemmän kivuliaaksi, ravinnoksi itsellemme, toisillemme ja tälle ihmeelliselle avaruusalukselle, Maa-planeetalle.

Miten sitten voin avata tämän elävän suuren kirjaston?

Olemme opettelemassa uutta lukutaitoa, sillä se kirja, jota elämän tahto kirjoittaa minun ja jokaisen toisen kautta, on uusi joka hetki. On olemassa voima, joka etsii ja lähestyy syvempää tietoisuutta elämämme tarkoituksesta. Vaikka teemat pysyvät samoina, tämän voiman loputon luovuus, ikuisen muutoksen pyörä, löytää aina uusia muotoja vanhojen kuollessa pois. Sillä kaiken, mikä on muotoon tullut, täytyy myös muodosta poistua.

Kokoonnumme pienissä ryhmissä lukemaan omaa elämäämme ja sen osviittoja toisten heijastuspinnoissa, sekä jakaa löytämäämme ravinnoksi itsellemme ja toisille. Käytämme myös tarotpakan symboleja tutkimusmatkallamme uusiin ja muuttuviin mahdollisuuksiin elämässämme.

Lopulta on vain yksi elämä,  yksi luovuus, yksi älykkyys, lukemattomissa muuttuvissa muodoissa. Tätä valtavaa, aaltoilevaa, muuntuvaa kirjoa on haastavaa ja ihastuttavaa kirjoittaa ja lukea, sana, hetki ja tilanne kerrallaan. Tarkoituksemme on avata, avartaa ja vahvistaa yhteyttä tähän sisällämme piilevään elävöittävään ja uusiutuvaan voimaan, sekä laittaa se jakeluun.

Lue lisää blogistani.

Allaolevalla videolla kerron myös lisää aiheesta:

RYHMÄT

Tampere 6.4. (la) ja 25.5. (la)
Klo: 13-17.30 (- 18)
Paikka: Etelä-Hervanta
Osallistumismaksu: 60€ sisältäen tarjoilun: kahvia, teetä, suolaista välipalaa ja pientä makeaa. 
Ilmoittautuminen: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.

Helsinki 13.4. (la)
Klo: 12-17
Paikka: Salonki sijaitsee Vallilassa, kivijalassa, Lohjantie 4.
Osallistumismaksu: 68€ sisältäen tarjoilun: teetä, kahvia, suolaista välipalaa ja pientä makeaa.
Ilmoittautuminen: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.


Pienryhmäpäivien teema sai innoituksensa Sanna Pelliccionin ja Siri Kolun kirjasta Lue minut (Otava, 2019).