NYKYHETKI – ILLAT TAMPEREELLA

P1030462


NYKYHETKI, YHTEYS TODELLISEEN
eli pysähdy irtautumaan ajattelun ja ajan oravanpyörästä

Maanantait kerran kuussa: 14.1., 18.2., 18.3., 15.4. ja 13.5.
klo 18.30-20.30

Pispalan Hyhkyssä klo 18.15 – 20.15

Ensimmäinen askel tietoisuuden heräämisessä on aina laskeutuminen nykyhetken voimaan. Meditaatio on yksi nimi tälle oleelliselle askeleelle, joka  pysäyttää ajattelun jatkuvan vanan ja avaa yhteyden sisäiseen tilaan – sisällisrauhaan sisällissodan sijasta. Jatkuva tiedostamaton ajattelu luo aikaa, eli vatvomista jo menneen eikä vielä tulleen välimaastossa, harhailevassa ajatusten ja tunteiden suossa. Sitä maustaa vaihtelevien tunnetilojen ristiaallokko, tunteiden ja ajatusten sekametelisoppa.

Jos tämä on sinulle tuttua, niin ensimmäisen askeleen olet jo tiedostanut: millainen ajoittain olen ja miten elän ei ole sitä, miten haluan elää loppuelämäni. Seuraava askel on tutkia käytännössä sitä miten minä yksilönä vapaudun, tyhjenen turhasta ja täytän saman tilan jollain todellisemmalla – mahdollisesti yhdessä toisten kanssa – jokapäiväisen elämäni keskellä.

Tule harjoittamaan näitä askelia kanssani Tampereella!

Mitään ennakkokokemusta meditaatiosta et tarvitse. Tämä yksinkertainen ja syvällinen harjoitus ilmenee jokaiselle oikein ja aina uutena. Tule kohtuullisen kevyellä vatsalla sekä mukavasti ja lämpimästi pukeutuneena.

Jatkamme harjoitusta kukin omalla tavallamme, kunhan itse näemme sen yksinkertaisuuden ja toimivuuden. Siellä missä useampi kuin yksi harjoittaa tätä toisten kanssa yhdessä samalla tarkoituksella ja aikeella, nykyhetken voima palvelee yhtä ja kaikkia.

Kokoonnumme Hyhkyssä Pättiniemenkadulla. Pääset sinne helposti usealla bussilla jotka kulkevat Pispalan valtatietä, esim. bussit 8, 11, 14, 17, 26, 29, 70, 71, 74, jne. Bussipysäkiltä on noin 6 minuutin kävely perille. Tarkempi tulo-ohje lähetetään ilmoittautuneille, ja sinulle parhaan bussin voit tarkistaa reittioppaasta: reittiopas.tampere.fi.

Osallistumismaksu €20, maksetaan käteisellä.

Pyydämme että ilmoittaudut ennakkoon, jos mahdollista, sillä se helpottaa tilan järjestelyissä: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.

Tervetuloa!