NYKYHETKI -YHTEYS TODELLISEEN – ilta

fullsizeoutput_22d9

Pysähdy irtautumaan ajan eli ajattelun oravanpyörästä

Lauri Siiralan ilta maanantaina 8.10. klo 18 – 20.

Ravintola Kulma 26, Hämeenkatu 26, Tampere.

Ensimmäinen askel tietoisuustaidoissa on aina laskeutuminen nykyhetken voimaan. Meditaatio on yksi nimi tälle oleelliselle askeleelle, joka  pysäyttää ajattelun jatkuvan vanan ja avaa yhteyden sisäiseen tilaan – sisällisrauhaan sisällissodan sijasta. Jatkuva tiedostamaton ajattelu luo aikaa, eli vatvomista jo menneen eikä vielä tulleen välimaastossa, harhailevassa ajatusten ja tunteiden suossa. Sitä maustaa vaihtelevien tunnetilojen ristiaallokko, tunteiden ja ajatusten sekametelisoppa.

Jos tämä on sinulle tuttua, niin ensimmäisen askeleen olet jo tiedostanut: millainen ajoittain olen ja miten elän ei ole sitä, miten haluan elää loppuelämäni. Seuraava askel on tutkia käytännössä sitä miten minä yksilönä vapaudun, tyhjenen turhasta ja täytän saman tilan jollain todellisemmalla – mahdollisesti yhdessä toisten kanssa – jokapäiväisen elämäni keskellä.

Tule harjoittamaan näitä askelia kanssani ravintola Kulma 26:n tiloihin Tampereen keskustaan.

Mitään ennakkokokemusta meditaatiosta et tarvitse. Tämä yksinkertainen ja syvällinen harjoitus ilmenee jokaiselle oikein ja aina uutena. Tule kohtalaisen kevyellä vatsalla ja rennosti pukeutuneena.

Jatkamme harjoitusta kukin omalla tavallamme, kunhan itse näemme sen yksinkertaisuuden ja toimivuuden. Yhteinen harjoitus voi myös jatkua, jos siihen on tarpeeksi kiinnostusta. Siellä missä useampi kuin yksi harjoittaa tätä toisten kanssa yhdessä samalla tarkoituksella ja aikeella, nykyhetken voima palvelee yhtä ja kaikkia.

Sisäänkäynti Näsinlinnankadun puoleisesta ovesta. Ovet aukeavat klo 17.45. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tule kuitenkin ajoissa, ole hyvä.
Illan hinta €20, maksetaan käteisellä.

Tervetuloa!

Lauri Siirala
info@laurisiirala.com
045-6711303
www.laurisiirala.fi