NYKYHETKEN VOIMASSA

Iltaryhmät Zoomilla sunnuntait
31.5., 14.6., 28.6.Juurtumista hyvään, muutoksen kuuntelua ja katsomista pelon lävitse.

Tule mukaan vahvistamaan yhteyttäsi elämään ja luopumaan kiireestä, ristiriidasta tai pelosta. Tule olemaan yhtä tyhjän kanssa mutta todellisesti elossa, nyt, ja jakamaan tästä lähteestä yhdessä toisten kanssa. Vietämme kolme sunnuntai-iltaa kuunnellen nykyhetken ja tämän ajan muutosta sisällämme.

Kaikki saa alkunsa tilasta, missä kaikki syntyy ja tapahtuu, ennemmin tai myöhemmin muuttuu, loppuu tai kuolee. Tila on aina uusi, uusi mahdollisuus, jossa mikään ei ole mahdotonta, mutta se, mikä on mahdollista, ilmenee, avautuu ja kehkeytyy aina nyt.

Ollessani tietoisesti läsnä tilalle, tyhjälle, aistillisesti omassa ruumiissani, ilman ajatuksia, olen samalla täyttämässä itseäni elämällä ja vapautumassa kiireestä, huolesta ja pelosta. Se, mikä on todellista, voi paremmin tulla oman huomioni piiriin. Ja kun näen, mikä on todellista nyt, näen myös selkeämmin oman elämäni tilanteisiin ja niiden muutostarpeisiin.

Yhteisellä tutkimusmatkallamme läsnäolon voimaan voimme löytää oivalluksia ja keinoja nähdä asiat uudesta perspektiivistä. Ja voimme toteuttaa näitä oivalluksia kukin omassa elämässämme.

Kaikki työ lähtee läsnäolosta ja juurtumisesta, maaperämme valmistamisesta ja elävöittämisestä. Tärkein taito, jota harjoitamme, on yhteys siihen, mitä nykyhetki avaa sisällämme ja välillämme. Mitä siitä seuraa, jää nähtäväksi sekä sessiomme aikana että sen jälkeen. Konstit on monet, mutta se mitä tapahtuu, tapahtuu vain nyt.

Kokoonnumme toistaiseksi etäyhteydellä Zoomin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle henkilökohtaisen linkin, josta pääset sovittuna ajankohtana mukaan sessioon.

Mikäli Zoomin käyttö on sinulle vierasta ja tarvitsisit sen käyttöönottamiseen apua, mainitse siitä kun ilmoittaudut, niin järjestämme aikaa sille, että opastamme sinut alkuun. Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen, tabletin tai puhelimen.

Kellonaika 17-20. Noin puolivälissä pidämme tauon.

Hinta:
25€/yksittäinen ilta, 40€ jos ilmoittaudut kerralla 2 iltaan, ja 60€ jos ilmoittaudut kerralla 3 iltaan.

Jos toimeentulosi on niukka, osallistumismaksu
15€/ilta, 2 iltaa 27€, 3 iltaa 40€.


Ilmoittautumiset mieluiten viimeistään
sessiota edeltävänä lauantaina:

info@laurisiirala.fi 
tai 045 678 1303.

Tervetuloa!