SYKSYN ILLAT NYKYHETKEN VOIMASSA

Iltaryhmät Zoomilla sunnuntait
27.9., 18.10., 8.11., 29.11., 20.12


Juurtumista, kuuntelemista, muutosta

Tule mukaan vahvistamaan yhteyttäsi elämään ja luopumaan kiireestä, huolesta, ristiriidasta. Tule olemaan yhtä tyhjän kanssa mutta todellisesti elossa nyt, ja jakamaan tästä lähteestä yhdessä toisten kanssa, kuunnellen mitä nykyhetki avaa, avaimena oman elämäsi jatkuvaan muutokseen.

Kaikki saa alkunsa tilasta, missä kaikki syntyy ja tapahtuu, ennemmin tai myöhemmin muuttuu, loppuu tai kuolee. Tila on aina uusi, uusi mahdollisuus, jossa mikään ei ole mahdotonta. Se, mikä on mahdollista, ilmenee aina vain nyt.

Ollessani tietoisesti läsnä tilalle, aistillisesti omassa ruumiissani ilman ajatuksia, olen samalla täyttämässä itseäni elämällä ja vapautumassa ristiriidasta. Se, mikä on todellista, voi paremmin tulla huomioni piiriin. Ja kun näen, mikä on todellista nyt, näen myös selkeämmin oman elämäni tilanteisiin ja niiden muutostarpeisiin.

Yhteisellä tutkimusmatkallamme läsnäolon voimaan voimme löytää oivalluksia ja keinoja nähdä asiat uudesta perspektiivistä. Ja sitten voimme toteuttaa näitä oivalluksia kukin omassa elämässämme.

Kaikki työ lähtee läsnäolosta, juurtumisesta elävästi omaan maaperäämme. Tärkein taito, jota harjoitamme, on yhteys siihen, mitä nykyhetki avaa sisällämme ja välillämme. Mitä siitä seuraa, jää nähtäväksi sessiomme aikana ja sen jälkeen.

Kokoonnumme Zoom-etäyhteydellä. Ilmoittautuneille lähetämme ennen iltaa henkilökohtaisen linkin, josta pääset sovittuna ajankohtana mukaan sessioon.

Mikäli Zoomin käyttö on vierasta ja tarvitsisit sen käyttöönottamiseen apua, mainitse siitä kun ilmoittaudut, niin autamme sinut alkuun ennen sessiota. Tarvitset osallistuaksesi mieluiten tietokoneen tai tabletin, ja puhelimellakin yhteys onnistuu.

Sunnuntait
27.9., 18.10., 8.11., 29.11., 20.12.
klo 16-19.
Noin puolivälissä pidämme tauon.

Hinta:
25€/yksittäinen ilta,
20€/ilta jos ilmoittaudut 2-4 iltaan tai
Kaikki 5 syksyn iltaa yhteensä 85€

Pienituloiset eläkeläiset, työttömät jne. – 35%
16€/yksittäinen ilta
13€/ilta jos osallistut 2-4 iltaan tai
kaikki 5 syksyn iltaa yhteensä 55€.

Osallistujamäärä rajattu pienehkölle ryhmälle, koska ilta on vuorovaikutteinen, ja haluamme varata kohtaamiselle riittävästi aikaa. 

Ilmoittautumiset:
info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303