NYKYHETKEN VOIMASSA

Seuraavat iltaryhmät Zoomilla sunnuntait
14.6. & 28.6.Juurtumista hyvään, muutoksen kuuntelua ja katsomista pelon lävitse.

Tule mukaan vahvistamaan yhteyttäsi elämään ja luopumaan kiireestä, ristiriidasta tai pelosta. Tule olemaan yhtä tyhjän kanssa mutta todellisesti elossa, nyt, ja jakamaan tästä lähteestä yhdessä toisten kanssa, kuunnellen mitä nykyhetki avaa, avaimena oman elämäsi muutokseen.

Kaikki saa alkunsa tilasta, missä kaikki syntyy ja tapahtuu, ennemmin tai myöhemmin muuttuu, loppuu tai kuolee. Tila on aina uusi, uusi mahdollisuus, jossa mikään ei ole mahdotonta, mutta se, mikä on mahdollista, ilmenee aina nyt.

Ollessani tietoisesti läsnä tilalle, aistillisesti omassa ruumiissani ilman ajatuksia, olen samalla täyttämässä itseäni elämällä ja vapautumassa kiireestä ja huolesta. Se, mikä on todellista, voi paremmin tulla oman huomioni piiriin. Ja kun näen, mikä on todellista nyt, näen myös selkeämmin oman elämäni tilanteisiin ja niiden muutostarpeisiin.

Yhteisellä tutkimusmatkallamme läsnäolon voimaan voimme löytää oivalluksia ja keinoja nähdä asiat uudesta perspektiivistä. Ja voimme toteuttaa näitä oivalluksia kukin omassa elämässämme.

Kaikki työ lähtee läsnäolosta ja juurtumisesta, maaperämme valmistamisesta ja elävöittämisestä. Tärkein taito, jota harjoitamme, on yhteys siihen, mitä nykyhetki avaa sisällämme ja välillämme. Mitä siitä seuraa, jää nähtäväksi sekä sessiomme aikana että sen jälkeen.

Kokoonnumme toistaiseksi etäyhteydellä Zoomin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle henkilökohtaisen linkin, josta pääset sovittuna ajankohtana mukaan sessioon.

Osanottajamäärä on rajattu pienehkölle ryhmälle jotta kiireettömälle vuorovaikutukselle on riittävästi tilaa.

Mikäli Zoomin käyttö on sinulle vierasta ja tarvitsisit sen käyttöönottamiseen apua, mainitse siitä kun ilmoittaudut, niin järjestämme aikaa sille, että opastamme sinut alkuun. Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen, tabletin tai puhelimen.

Kellonaika 17-20. Noin puolivälissä pidämme tauon.

Hinta:
25€/yksittäinen ilta, 40€/molemmat illat.

Jos toimeentulosi on niukka, osallistumismaksu
15€/ilta, 27€/molemmat illat.


Ilmoittautumiset toivomme viimeistään
sessiota edeltävänä lauantaina:

info@laurisiirala.fi 
tai 045 678 1303.

Tervetuloa!