LIITY MUUTOKSEN VOIMAAN – illat Helsingissä

fullsizeoutput_24b6

Missä muutoksen aallot ja nykyhetken voima kohtaavat, siellä minä olen.

Tietoa päivittyy tänne sitä mukaa kun päivämäärät ja paikat varmistuvat.

Seuraava ilta:

Työni tässä vaiheessa kutsun sinua tutkimaan ja avaamaan kanssani elävää läsnäoloa nykyhetken voiman ja muutoksen aaltojen keskipisteessä. Hiljentymisen ja meditaation perustyötä on tehty jo tarpeeksi ihmiskunnan rihmastossa. Meidän on nyt mahdollista yhtyä nykyhetken voimaan yhä nopeammin ja suoremmin.
Voin yksilönä suostua muutoksen ristiaaltojen käytettäväksi, tietoisuuden vastuulliseksi välineeksi oman elämäni kautta, kokonaisuuden hyväksi. Voin vastata omasta osuudestani vain siellä, missä kunakin hetkenä olen, juuri sellaisena kuin olen.
Nykyhetken voiman täytyy kytkeytyä suurempaan kuin henkilökohtaiseen, itsekkääseen, itsekeskeiseksi ohjelmoituun kaavaan, riippuvuuksiin, sopimuksiin olla vähemmän todellinen kuin olen. Voin vapaaehtoisesti suostua elämän tahdon työkaluksi.

Tämä työ on yksinkertaista mutta ei helppoa. Sen kautta saan kuitenkin voimaa ja selkeyttä kohdata ne haasteet ja rikkomukset, joihin osallistun tai joiden keskelle joudun. Voin kohdata odottamattomat muutokset uudella voimalla ja selkeydellä. Tätä kaikkea tutkin yhdessä kanssasi iltojemme aikana.