Syyskesän meditaatioleiri

14.-16.8. 2020 Kemiönsaarella Labbnäsissa

Tule kesän päätteeksi tyhjentymään turhasta ja täyttymään oleellisella. Hiljennymme olemisen tilaan suuntaamaan rauhan, elinvoiman ja elävän viisauden luonnollisille lähteille.

Hiljentyminen on hyvää elämäni eri vaiheissa, sillä voin löytää aina uuden yhteyden nykyhetkeen.

Matka nykyhetkeen on lyhyt ja yksinkertainen. Mitä on olla yksinkertainen? Olen yksinkertainen, kun olen mitä olen, ja olen sitä jakautumatta, eli ajattelematta. Olen mitä olen jo, teen mitä teen, jätän tekemättä mitä jätän tekemättä, enkä tee mistään ongelmaa itselleni tai toisille. 

Ajattelu luo aikaa, ja ristiriitaisiin osiin jakautumalla se estää elämäni avautumisen yksinkertaiseen viattomuuteensa. Viattomuus on sitä, ettei minussa ole mitään vikaa nyt. Kun olen viattomuuden tilassa, missään havaintoni kohteessa ei myöskään ole vikaa; se vain on sitä mitä se on. Olen uusi joka hetki, tekemättä siitä sen kummempaa numeroa.

Elämäni eheys löytyy sen kokonaisuuden hyväksymisestä. Kohtaan myös olemassaolon haasteelliset ja ajoittain kivuliaat aallot tästä viattomuuden tilasta käsin. Ne eivät silloin ole mitään muuta kuin mitä ne ovat; ne tulevat ja menevät ajallaan. 

Jokaisella on oma ainutkertainen yhteytensä elämään sisällään. Se paljastaa vähän kerrallaan tarpeemme antaa jotain takaisin elämälle, jonkun muodon tai tilanteen kautta, tekemisen ja olemisen tasapainossa.

Viikonlopun ajan meille on tarjolla elokuinen luonto, järvi, Labbnäsin ravitseva pihapiiri ja runsas pitopöytä. Lämmitämme suloisen saunan, rentoudumme, vihdomme itsemme terveeks tuoreeks sekä saunassa että meditaation, olemisen tilan, hienoissa löylyissä. Sillä ’löyly’ on myös suomensukuisten kielten toinen sana elinvoimalle.

Aloitamme päivällisellä perjantaina klo 18 ja päätämme viikonlopun sunnuntaina klo 15. 

Hinta koostuu kurssiosuudesta ja täysihoito-osuudesta:

  • Kurssiosuus earlybird 31.7. asti 178€ / tämän jälkeen 198€.
  • Täysihoidon osuus 170€/2hh tai 192€/1hh. Täysihoito sisältää petivaatteet, pyyhkeet, ateriat ja saunan. Täysihoito maksetaan Labbnäsiin retriitin alussa pankkikortilla tai käteisellä.

Myös pari telttapaikkaa on tarjolla, jos talon majoituskapasiteetti täyttyy. Tiedustele tästä jos se mahdollisuus kiinnostaa.

Tutustu Labbnäsiin ja katso lisää kuvia.

Labbnäs tarjoaa meille laktoositonta kasvis-kalaruokaa. Erikoisruokavaliot voidaan huomioida parhaiten, mikäli niistä ilmoitetaan elokuun alkuun mennessä.

Huomaathan että vallitsevan koronatilanteen vuoksi osallistujamaksimi on pienempi, jotta kaikilla on mahdollisuus majoittua 1h-huoneessa. Pariskunnat, perheenjäsenet jne. majoitamme 2h-huoneisiin, toiveiden mukaan. Otamme järjestelyissä huomioon yleiset hygieniasuositukset ja turvavälit. Kokoonnumme mahdollisimman paljon ulkona, ja saatamme ajoittain tehdä harjoituksia myös pienemmissä ryhmissä. Labbnäsin liiterirakennus, jossa yleensäkin kokoonnumme, on iso ja ilmava tila, josta saa ovet auki kahdelta puolelta. Työskentelemme luovasti uudessa tilanteessa, sellaisena kun se avautuu.

Labbnäs noudattaa THL:n ohjeita siivouksissa ja tarjoilussa. Ruokasaleissa on runsaasti tilaa, ja ulkosalla voi myös syödä, jos sää sallii. Tarvittaessa järjestämme porrastetun saunomismahdollisuuden. Rantasauna on käytössämme molempina iltoina, jos niin haluamme.

PERUUTUKSET 

Mikäli koronatilanne hankaloituu ja viikonloppu joudutaan perumaan, palautamme kurssimaksut. Tai jos haluat tukea toimintaamme, voit jättää osan tai koko maksamasi summan käytettäväksi tuleviin tapahtumiin tai yksityisohjaukseen. 

Tulethan mukaan ainoastaan terveenä. Mikäli koet itsesi flunssaiseksi tai huonovointiseksi ennen viikonloppua, ota heti yhteyttä: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.


Muissa kuin sairastumistapauksissa emme hyvitä jo maksettuja osallistumismaksuja ilman pakottavaa syytä. 

Kerrothan mahdolliset erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä. 

ILMOITTAUTUMISET:

info@laurisiirala.fi
tai p. 045 678 1303.