YHTEYDENPITOA KUMPPANUUKSISSA JA KOHTAAMISISSA

img_618425.-26.3. Helsinki, Pitäjänmäen kulttuurikirkko
la ja su klo 13-18

On aika siirtyä suhteellisen todellisesta todelliseen, pois vanhoista kumppanuus- ja kohtaamiskuvioista! Ollessani yhteydessä siihen, mitä todellisimmillani olen, luon mahdollisuuden elävälle, aidolle, suoralle ja rakastavalle yhteydelle myös toisiin. Todellinen ilmenee nykyhetkessä, suhteellisen todellinen sen sijaan menneisyydessä, tulevaisuudessa, ideoissa, käsitteissä tai muussa virtuaalisessa maailmassa. Tämä viikonloppu antaa meille mahdollisuuden avata uusia yhteydenpitotaitoja ja luopua niistä, jotka eivät enää toimi.

Ensimmäinen yhteys todellisuuteen on aina yksilön sisäinen. Minä, yksilö, olen ainutkertainen osanen valtavassa rihmastossa. Olemme kaikki oppineet elämään verkostoissa, joiden vanhentuneet mallit usein pidättävät meitä vastaamasta elämän kutsuun uusina nykyhetkessä. Kumppanuus- ja kohtaamismallimme, erilaiset tapamme, tottumuksemme ja syvälle iskostuneet uskomuksemme estävät meitä usein etenemästä ja luomasta uutta. Kaikissa kumppanuuksissa ja sattumanvaraisissa kohtaamisissakin on kuitenkin mahdollisuus muutokseen; siihen elävöittävään hetkeen, joka jollain taajuudella muuttaa kaiken muuttamatta välttämättä mitään vielä ulkoisesti. Tietoisuuden työ on yksilöllistä ja se tapahtuu vain nykyhetkessä.

Tutkimme yhteydenpidon uusia ulottuvuuksia, kohtaamisia, kumppanuuksia ja tilanteita, jotka haastavat meitä uuteen, tietoisempaan elämiseen. Tule joko yksin tai yhdessä kumppanin, tai jonkun muun sinulle arvokkaan toisen kanssa. Työskentelemme yhdessä kahden päivän aikana, ja niiden väliin mahtuu yksi ilta, yksi yö ja vielä yksi aamukin. Lauantaina saat mukaasi myös yksinkertaisia kotitehtäviä illan, yön ja aamun ajaksi, joiden myötä jatkamme kurssia sunnuntaina.

Osana teemaa käytämme Laurin viimeisintä versiota diadi-harjoituksesta, joka on eräänlainen kommunikaatiomeditaatio.

Jos et pääse molempiin päiviin, voit osallistua pelkkään lauantaihin.

Hinta: €110 la-su. Earlybird-10% perushinnasta (99€), jos ilmoittaudut 25.2. mennessä.
Pariskunnat tai muut kumppanit yht. 185€.

Pelkkä lauantai €70.