MAAMERKKEJÄ JA LAULULINJOJA

TAROT-PIENRYHMÄT TAMPEREELLA

IMG_2747_1

Osaatko lukea, kuunnella, nuuhkia merkkien kieltä? Piilossa oleva maailma lähettää jatkuvasti merkkejä erilaisten muuntuvien muotojen kautta näkyvään maailmaan, olemassaolomme piiriin. Nuo merkit on aina tarkoitettu yksilölle, siis juuri minulle ja juuri silloin, kun niitä tarvitsen.

Olemme ihmisolentoina oppineet aikojen saatossa lukemaan erilaisia symbolisia merkkejä elämämme ja maailman tapahtumissa ja tilanteissa. Tämä lukutaito auttaa meitä navigoimaan tietoisemmin elämämme muutospaineiden ja epävarmuuden keskellä. Nuo merkit ovat välittäjäainetta, joka kutsuu minua yhteydenpitoon ihmismieltä älykkäämmän ja nopeamman tietoisuuden kanssa. Tarotpakka on eräs kokoelma noita maamerkkejä, joiden kautta voin oppia seuraamaan tätä avautuvaa yksilöllistä ja yhteistä tietotaitopankkia ihmiskunnan psyykessä. Ollessamme yhteydessä luomme yhteyksiä kaikkien rihmaston osasten hyväksi.

Ensimmäinen yhteys todellisuuteen on aina yksilön sisäinen. Minä, yksilö, olen ainutkertainen osanen valtavassa rihmastossa. Olemme kaikki oppineet elämään verkostoissa, joiden vanhentuneet mallit usein pidättävät meitä vastaamasta elämän kutsuun uusina nykyhetkessä. Kumppanuus- ja kohtaamismallimme, erilaiset tapamme, tottumuksemme ja syvälle iskostuneet uskomuksemme estävät meitä usein etenemästä ja luomasta uutta. Kaikissa kumppanuuksissa ja sattumanvaraisissa kohtaamisissakin on kuitenkin mahdollisuus muutokseen; siihen elävöittävään hetkeen, joka jollain taajuudella muuttaa kaiken muuttamatta välttämättä mitään vielä ulkoisesti. Tietoisuuden työ on yksilöllistä ja se tapahtuu vain nykyhetkessä.

Järjestämme kevään 2017 aikana neljä pienryhmätapaamista Tampereella. Ryhmään mahtuu max 7 osallistujaa, joiden kanssa kokoonnumme yhden tai muutaman kerran, tehden yhteisen vaelluksen symbolien inspiroimana. Tutkimme ja havainnoimme oman elämämme tilaa ja tilanteita korttien edustamien symbolien ja periaatteiden valaisemana.

TAMPEREEN PIENRYHMÄT LAUANTAISIN:
11.2. klo 14-18
4.3. klo 14-18
8.4. klo 14-18
13.5. klo 14-18

Yhden tapaamiskerran kesto noin 4h. Tampereella järjestämme pienryhmät kotonamme Hervannassa.

Sessiohinnat:
40€ kerta jos tulet 3:lle tai 4:lle kerralle ja maksat ainakin 3 etukäteen.
45€ yksittäinen kerta ennakkoon ilmoittautuville (vähintään viikkoa ennen).
50€/kerta viime hetkellä (samalla viikolla) ilmoittautuville.