PIENRYHMÄT SYMBOLIEN PARISSA

LUONNOKSIA TIETOISEMMASTA ELÄMÄSTÄ
Neljä sessiota Tampereella, Etelä-Hervannassa klo 14-18

fullsizeoutput_2250

Pienryhmiä on syksyn aikana neljä kertaa. Voit osallistua koko sarjaan tai yksittäisiin päiviin niin kauan kuin tilaa on. Tutkimme ja havainnoimme oman elämämme tilaa ja tilanteita korttien edustamien symbolien ja periaatteiden valaisemana. Jokaiselle päivälle on annettu oma teemansa, mutta kuten aina, päivä syntyy osallistujien senhetkisistä tilanteista, sekä siitä, mikä sillä hetkellä on meille ajankohtaista. Tutkimusmatkalla käytämme inspiroijana ja aktivaattorina Crowleyn tarotpakkaa ja sen rikasta symbolimateriaalia; joskus myös muutakin symboliikkaa. Tärkein ’aineistomme’ on kuitenkin kunkin osallistujan elämä sellaisena kuin se ilmenee siinä hetkessä.

30.9. (la) Rohkeus ja aitous
21.10. (la) Rakkaus ja ihmissuhteet
19.11. (su) Vastuu ja vastaus
16.12. (la) Tila ja vapaus
Korteissa esiintyvien symbolien tutkiminen tarjoaa uusia työkaluja elämän haasteiden ja teemojen kohtaamiseen. Usein kysymyksemme saattaakin olla jotain muuta kuin mitä olemme kuvitelleet. Tarotpakan aineiston ja muiden symbolien energeettisen, kokemusperäisen tutkiskelun avulla voimme löytää tavan katsoa elämäämme uudesta perspektiivistä. Yhteys sisäiseen selkeyteemme vahvistuu ja taitomme elää nykyhetkessä syvenee pystyessämme lukemaan paremmin itseämme, elämämme syveneviä oivalluksia, muuttuvia haasteita, kysymyksiä ja teemoja.

Kaikki lähtee kuitenkin läsnäolosta ja juurtumisesta, maaperämme valmistamisesta ja elävöittämisestä. Emme tutki kortteja teoreettisesti tai itsetarkoituksesta vaan inspiraationa omalle elinvoimallemme.

Yhteen ryhmään mahtuu max 8 osallistujaa. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkotietoa tarotkorteista tai niiden symboliikasta. Yhden tapaamiskerran kesto noin 4h. Välissä kahvi/teetarjoilu. Järjestämme pienryhmät kotonamme Hervannassa.

fullsizeoutput_224f

 

Hinta:
Neljän sarja 170€.
Yksittäin 55€/kerta.

Ilmoittautumiset:
iina.pennanen(at)gmail.com tai 045 678 1303.