AJATTOMAN SYLISSÄ retriitti

LOPPIAISVIIKONLOPPUNA 5.-7.1.2018
SOPUKAN KOULUTUSKESKUS, SIPOO

IMG_4950

Niin kauan kuin ajattelu hallitsee mieltäni, elän ajatusmaailmassa. Sieltä ei ajattoman syli löydy; en siis voi levätä siellä enkä löytää sitä, mitä ajattomuus tarjoaa.

Ajattomuuden syli löytyy sisältäni. Laskeudun ensin fyysiseen syliini ja sieltä yhä syvemmälle, missä fyysinen olomuotoni muuntuu uusiin taajuuksiin, kohti sitä, mistä todella olen kotoisin.

Ajattomuuden retriitti on syvää laskeutumista ensin omiin aisteihini, juuriini, omaan ydinolemiseni tilaan. Ajatusten maailma hiljenee, tyhjenen. Löydän myös ilmajuureni tähtien suunnasta. Monipuolisten mutta yksinkertaisten harjoitusten kautta päästämme irti menneestä ja täytymme ajattomuudella sekä omalla elinvoimallamme.

Ollessani elävässä yhteydessä omaan solutason elinvoimaani, olen tilassa, jossa vanha muuttuu uudeksi, osaset löytävät toisensa sisälläni, eheydyn. Kerätty kokemukseni muuttuu tiedoksi; se mitä eniten rakastan, löytää minut.

Nykyhetken ihmettely antaa minulle voiman tutkia uusia tuntemattomia ulottuvuuksia. Ne kaikki avautuvat ajattoman sylissä astuessani tulevaan. Luon puitteet alkavan vuoden suunnalle ja tarkoitukselle.

fullsizeoutput_22d7

Työskentelemme retriitin aikana moniulotteisesti:
– meditaatio- ja hiljentymisharjoitukset,
– päivittäiset yksinkertaiset jooga/chi kung-harjoitukset
– viimeisin versio ns. diadi-harjoituksesta
– tutkimme avoimessa ringissä, minkälaisia oivalluksia, kokemuksia ja hetken ilmentymiä nousee yhteisestä tilastamme,
– hetkestä voivat nousta myös spontaanit luonnolliset liike/ääni-  ja muut harjoitukset
– tilaa myös levolle ja ulkoilulle

Retriitiin ohjaajana toimii Lauri Siirala. Jooga-/chi kung-harjoitukset aamuin illoin Leena Taanila-Hallin ohjaamana.

Retriitti järjestetään Koulutuskeskus Sopukassa, Sipoossa, lähellä Helsingin rajaa. Sopukkaan pääset myös suoraan bussilla Itäkeskuksesta tai Kampista sekä Porvoon suunnalta.

Nautimme Sopukan herkullisista ja monipuolisista kasvis-kalaruuista: tarjolla on aamiainen, lämmin lounas, kahvit sekä illalla salaattipöytä lisukkeineen. Myös saunat ovat lämpiminä ainakin toisena iltana.

 
Retriitti alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 16.
Mitään ennakkotaitoja retriittiin et tarvitse.
Tervetuloa sellaisena kuin olet!
 
RETRIITIN HINTA: 195€ / tai EARLYBIRD 160€, jos ilmoittaudut ja maksat varausmaksun 80€ joulukuun alkuun eli 1.12. mennessä.
SOPUKAN TÄYSIHOIDON HINTA: 200€ kahden hengen huoneessa tai 210€ yhden hengen huoneessa. Sopukan osuus maksetaan suoraan Sopukalle retriitin alussa.
 

ILMOITTAUTUMISET
 iina.pennanen(at)gmail.com tai 045 678 1303.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.