KORONATILANNE JA TYÖNI

Hei hyvä elävä palanen maata!

Kuten varmasti arvaatte, niin vallitsevissa poikkeuksellisissa oloissa lähikurssit ja retriitit on peruttu. Niiden aika tulee myöhemmin, ja tiedotamme näistä, kun aika on. 

Tämä maailmanlaajuinen pandemia koskettaa jokaista palasta ihmiskuntaa. Enhän ole erillinen maaperästäni.

Uhraamme siis toistaiseksi yhteiset retriittimme vetäytyäksemme enemmän tai vähemmän omaan retriittiimme, vähentäen kanssakäymistä isommissa väkijoukoissa. On oleellista, että samaan aikaan pysymme vahvasti tietoisina siitä yhdistävästä tekijästä meissä, joka nivoo elämämme yhdeksi. Kutsumme sitä rakkaudeksi elämään.

YKSITYISOHJAUS

Teen edelleen yksityisohjausta videopuheluiden välityksellä kotoani käsin ja jossain määrin myös fyysisesti samassa tilassa, maskeja käyttäen ja riittävän etäisyyden päästä. Tarjoan yksityistapaamista elämän haasteiden ja tilanteiden selkeyttämiseen, tukeakseni sinua hyvässä pysymiseen, yksinkertaiseen juurruttavaan läsnäoloon ja mielen selkiinnyttämiseen. Teen yksityisohjausta myös pariskuntien kanssa. Ajan voit varata tai voit tiedustella yksityisohjausta koska tahansa sähköpostilla tai puhelimitse p. 045 6711303. 


FB-RYHMÄ: LAURIN KANSSA 

Olemme perustaneet Facebook-sivuille (Lauri Siirala Dharmen) suljetun ryhmän nimeltä Laurin kanssa, jossa jaamme ajoittain kirjoituksia, videoita ym. Tämän ryhmän tarkoitus on auttaa siihen kuuluvia pysymään kuulolla ja läsnä oman elämänsä suhteen, sekä välittää yhteyttä elämän luonnolliseen hyvään jokaiselle oman arkipäivänsä ja elämänsä keskellä. Ryhmään kuuluminen helpottaa yhteydenpitoa kaikkien teidän kanssa jotka haluatte pysyä enemmän yhteydessä ja vuorovaikutuksessa.

BLOGI 

Tämän sivuston reunasta voit lukea viimeisimmät blogikirjoitukseni, ole hyvä.

KURSSIT, RETRIITIT, RYHMÄT

Kesäretriittimme kauniissa Labbnäsissa pidetään heinä-elokuun vaihteen pidennettynä viikonloppuna 29.7.-1.8. jos elämä ja koronatilanne sen sallii. Retriitti pidetään Kemiönsaarella Labbnäsissa luonnon keskellä.  

Mahdollisia muita vaihtoehtoisia toiminnan tapoja saatamme luoda koronatilanteen aikana.

Torjutaan yhdessä myös ahdistuksen virusta ja nautitaan kaikesta elämän yksinkertaisesta hyvästä vallitsevasta epidemiasta huolimatta, tai sen lisäksi. Nyt on tärkeä aika tehdä elinvoimaa vahvistavia harjoituksia, ja hiljentyä olemaan yhtä elämän kanssa, ilman ajatuksia.

Ja sitä suurempi ilo joskus koittaa, kun saamme jälleen tavata ja halata ihan fyysisesti!

Muista että jos tarvitset apua tai tukea ongelmattomanana pysymiseen, maayhteyteen, läsnäoloon omassa ruumiissasi, ota yhteyttä:

Puhelimitse:
045 671 1303

Sähköpostilla:
info@laurisiirala.fi tai yksityissähköpostini Lsiirala@gmail.com