Koronatilanne ja työni

Hei hyvä elävä palanen maata!

Kuten varmasti arvaatte, niin vallitsevissa poikkeuksellisissa oloissa pääsiäisretriittimme on peruttu. Retriittien aika tulee myöhemmin, ja tiedotamme näistä kun aika on. 

Tämä maailmanlaajuinen pandemia koskettaa jokaista palasta ihmiskuntaa. Enhän ole erillinen maaperästäni.

Uhraamme siis toistaiseksi yhteiset retriittimme vetäytyäksemme enemmän tai vähemmän omaan retriittiimme, vähentäen kanssakäymistä isommissa väkijoukoissa. On oleellista, että samaan aikaan pysymme vahvasti tietoisina siitä yhdistävästä tekijästä meissä, joka nivoo elämämme yhdeksi. Kutsumme sitä rakkaudeksi elämään.

YKSITYISOHJAUS

Teen edelleen jatkuvasti ja tarpeen mukaan yksityisohjausta etänä videopuheluiden välityksellä kotoani käsin. Tarjoan yksityistapaamista elämän haasteiden ja tilanteiden selkeyttämiseen, tukeakseni sinua hyvässä pysymiseen, yksinkertaiseen juurruttavaan läsnäoloon ja mielen selkiinnyttämiseen. Teen yksityisohjausta myös pariskuntien kanssa. Ajan voit varata tai voit tiedustella yksityisohjausta koska tahansa sähköpostilla tai puhelimitse p. 045 6711303. 

Mikäli koronatilanne koettelee toimeentuloasi, kuten meistä useampia, tarjoan yksityisohjausta myös sillä periaatteella, että maksat sen verran, minkä koet itsellesi tällä hetkellä kohtuulliseksi ja sopivaksi. 
Ethän epäile ottaa yhteyttä jos koet yksityisohjaukselle kutsua tai tarvetta. 

UUSI FB-RYHMÄ: LAURIN KANSSA 

Olemme perustaneet Facebook-sivuille (Lauri Siirala Dharmen) suljetun ryhmän nimeltä Laurin kanssa, jossa jaamme ajoittain kirjoituksia, videoita ym. Tämän ryhmän tarkoitus on auttaa siihen kuuluvia pysymään kuulolla ja läsnä oman elämänsä suhteen, sekä välittää yhteyttä elämän luonnolliseen hyvään jokaiselle oman arkipäivänsä ja elämänsä keskellä. Ryhmään kuuluminen helpottaa yhteydenpitoa kaikkien teidän kanssa jotka haluatte pysyä enemmän yhteydessä ja vuorovaikutuksessa. Lue lisää alempaa. 

BLOGI 

Tämän sivuston oikeasta reunasta voit lukea viimeisimmät blogikirjoitukseni, ole hyvä.

KURSSIT, RETRIITIT, RYHMÄT

Aikeemme oli järjestää kevään aikana ainakin 2 pienryhmäkokoontumista Tampereella, olohuoneessamme. Tällä hetkellä ainakin ensimmäinen niistä 4.4. siirtyy nyt hamaan tulevaisuuteen. Toukokuun 16. päivän osalta katsomme tilannetta vielä lähempänä ja ilmoitamme siitä, kuten myös kesäkuun mahdollisten tapahtumien osalta. Retriittiemme kohokohta, kesäretriittimme kauniissa Labbnäsissa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 23.-26.7. on yhä suunnitelmissa, jos elämä sen sallii. Retriitti pidetään Kemiönsaarella Labbnäsissa luonnon keskellä. Viime vuoden retriitistä voit lukea tästä

Mahdollisia muita vaihtoehtoisia toiminnan tapoja saatamme luoda koronatilanteen aikana. Toistaiseksi tekniset taitomme eivät riitä kovin pitkälle, ja koska työni ihmisten parissa on niin vahvasti vuorovaikutukseen pohjautuvaa, emme ole senkään vuoksi kovin paljon lämmenneet etäkursseille, mutta tilanne voi tietysti muuttua.

Torjutaan yhdessä myös ahdistuksen ja huolen virusta ja nautitaan kaikesta elämän yksinkertaisesta hyvästä vallitsevasta epidemiasta huolimatta, tai sen lisäksi. Nyt on hyvä aika vaikkapa kylvää siemeniä multaan ja ihmetellä elämän voimaa. Tehdä elämänvoimaa vahvistavia harjoituksia. Ja ennen kaikkea hiljentyä olemaan yhtä elämän kanssa, ilman ajatuksia.

Ja sitä suurempi ilo joskus koittaa, kun saamme jälleen tavata ja halata ihan fyysisesti!

Muista että jos tarvitset apua tai tukea ongelmattomanana pysymiseen, maayhteyteen, läsnäoloon omassa ruumiissasi, ota yhteyttä:

Puhelimitse:
045 671 1303

Sähköpostilla:
info@laurisiirala.fi tai yksityissähköpostini Lsiirala@gmail.com