KEVÄÄN KOHINAN KUUNTELUN PÄIVÄT

Lauantaisessiot Tampereella 4.4. ja 16.5.

Tämä on elämäni viimeisin kevät. Kevät on alkuaineiden uusjaon aikaa kaiken elämän koostumuksessa. Vanha ja turha saa karsiutua pois ja uusi maaperä paljastua pitkän martaanaolon jälkeen, valmiina vastaanottamaan uuden elämän siemenen.

Vietämme kaksi iltapäivää tutkimassa ja kuuntelemassa veden, ilman, tulen ja maan kohinaa kevään muutoksessa sisällämme, sekä ollessamme läsnä toisillemme yhteisessä luomisen ja luopumisen vaiheessa, jonka kutsumme keskellemme.

Tarotpakan neljän elementin alkulähteet, ässät, edustavat symbolisesti tätä luovan mahdollisuuden kuolematonta tilaa sisällämme sekä myös tilassa, josta avaruus alkaa eli ympäriltämme, keskeltämme.

Kaikki saa alkunsa tilasta, missä kaikki syntyy ja tapahtuu, ennemmin tai myöhemmin muuttuu, loppuu tai kuolee.

Tila on aina uusi, uusi mahdollisuus, jossa mikään ei ole mahdotonta, mutta se, mikä on mahdollista, ilmenee, avautuu ja kehkeytyy aina nyt.

Tarotkorteissa esiintyvien symbolien tutkiminen tarjoaa energeettisiä työkaluja elämän haasteiden ja teemojen kohtaamiseen.

Voimme löytää tavan nähdä elämämme uudesta perspektiivistä.

Yhteys sisäiseen selkeyteemme vahvistuu ja taitomme elää nykyhetkessä syvenee pystyessämme lukemaan paremmin olemustamme ja elämämme oivalluksia.

Kaikki työ lähtee kuitenkin ennen muuta läsnäolosta ja juurtumisesta, maaperämme valmistamisesta ja elävöittämisestä.

Kortteja ja niiden symboleita käytämme lähinnä inspiraationa elinvoimallemme, ja antamaan vinkkejä, täkyjä, osviittoja, huomioita siihen, minkä tiedämme jo mutta emme välttämättä tajua tietävämme.

Tärkein taito, jota harjoitamme, on yhteys siihen, mikä on todellista nykyhetkessä.

Tule kanssamme tutkimaan oman kevääsi kohinaa ja todistamaan, mitä nykyhetken voima meissä kussakin siinä hetkessä avaa, ennakoimatta. Jokainen kerta ja hetki on uusi, mikään ei ole mahdotonta, mutta se mikä on mahdollista on mahdollista nyt.

Kokoonnumme olohuoneessamme Tampereen Hervannassa.

Kellonaika 13-18.
Välissä pidämme tauon, jonka aikana tarjolla on purtavaa sekä kahvia/teetä. 

Hinta: 60€/sessio sisältäen tarjoilun. 
Jos ilmoittaudut molempiin, yhteishinta molemmista päivistä 110€.

Ilmoittautumiset: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.