JUURI NYT, JUURI NÄIN

Iltapäivät nykyhetken voimassa

Lauantait 8.2. ja 7.3. Helsingissä


Olen elävä koostumus psykofyysistä plasmaa, maan elinvoimaa, joka hedelmöityy valon kuolemattomasta voimasta. Nykyhetki on elämää kuhiseva tilaisuus kuunnella oman kokonaisuuteni viestiä.

Ajatteleva, syväohjelmoitu robottimieleni vastustaa kuitenkin tarkoitustani, sillä se on ohjelmoitu yrittämään etsiä mentaalisia, rationaalisia vastauksia sen itsensä kehittämiin ongelmiin, joita ei todellisuudessa ole.

Vastuuni elämän ja olemassaolon ristiaallokossa on ensisijaisesti pitää huolta siitä, etten päästä mieltäni hallitsemaan nykyhetkeä. Läsnäolo on siirtymää ajattelun hitaudesta puhtaan havainnon välittömään tiedostamiseen, nykyhetkeen sellaisena kuin se minussa ilmenee. Minun on kuitenkin oltava tarkkana kuin porkkana, että olen läsnä juuri nyt, juuri näin. 

Tehtäväni on katsoa joka hetki, etten lähde huolehtimaan mielessäni mistään. Toimia usein voin, mutta en anna itseni lähteä spekuloimaan tulevalla enkä heijastamaan mennyttä. Yhteys nykyhetken voimaan on yksinkertainen vastuuni, niin että voin vastata hetken tarpeeseen. Jos minulla ei ole tätä yhteyttä, niin putoan nopeasti kultaiselta keskitieltä.

Harjoitus on yksinkertainen, elinkautinen, silti alati uusi ja muuntuva, ja se syntyy tietenkin nykyhetkessä. 

Jokainen minä on ainutlaatuinen metodi, jonka kautta tietoisuus elämän tarkoituksesta liittää hetki hetkeltä irralliset osani kokonaisuudeksi, tarkoituksenmukaiseksi yhteistyöksi, elämisen taidoksi ja taiteeksi.

Kumpikin lauantai on oma kokonaisuutensa, mutta ne toisaalta tukevat prosessina toisiaan. Sen vuoksi suosittelemme osallistumista molempiin päiviin, jos sinulla on siihen tilaisuus. Voit myös tulla vain jompaan kumpaan päivään. Huom. tila on pieni, joten ilmoittaudu nopeasti, että mahdut mukaan. Max 10 osallistujalle. 

Milloin

Lauantai 8.2. klo 13-18
Lauantai 7.3. klo 13-18

Missä

Salongissa Helsingissä. Salonki on taiteilijoiden työhuone, joka sijaitsee Vallilassa, kivijalassa, Lohjantie 4.

Hinta

Päivien yhteishinta 120€
Päivät yksittäin 68€

KEVÄÄN KÖNTTÄTARJOUS

Jos osallistut molempiin päiviin, saat lisäksi -15% pienen pääsiäisretriittimme kurssihinnasta.
Pääsiäsiretriitti pidetään pitkäperjantaina-lauantaina 10.-11.4.
Sopukan koulutuskeskuksessa Sipoossa.

Ilmoittautuminen

info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.