ELÄMÄN VIRTAA SUORANA LÄHETYKSENÄ-ILTA

lauantaina 12.6. klo 18-21 Zoom-yhteydellä

Elämä virtaa lävitseni, haluan sitä tai en. Suostumus olla suorassa lähetyksessä elämän virrassa on kuitenkin taitoa ja taidetta, jota ohjaa yhteyteni siihen mitä rakastan.

Miten vastaan tähän jatkuvaan elämän tanssiin, jonka tarkoitus on tuoda minut tähän hetkeen ja tietoiseksi mahdollisuudesta vastata hetken tarpeeseen uudesti syntyneenä, kaiken kierrätetyn edesmenneen keskellä, hetki hetkeltä? Siinäpä haastetta jokaiseen hetkeen!

Tervetuloa hiljentämään mielesi ja ’jammaamaan’ läsnäolossa, kaikessa siinä mitä ilmenee juuri nyt – ehkä olemaan läsnä myös jollekin uudelle, joka etsii vastausta kauttasi, yhtä lailla kuin minun kauttani, sillä jokaisella meillä on osuutemme tätä jatkuvaa muodonmuutosta. 

Tätä virtaa tutkimme suorana lähetyksenä yhdessä lauantaina 12.6. klo 18-21. Iltaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia koska haluamme varata riittävästi tilaa keskinäiselle vuorovaikutukselle. 

Ilta toteutaan Zoom-etäyhteydellä. Lähetämme ilmoittautuneille linkin, josta pääset mukaan. Mikäli Zoomin käyttö on sinulle vierasta ja tarvitset siihen apua, mainitse tästä ilmoittautuessasi. Tarvitset osallistuaksesi mieluiten tietokoneen tai tabletin mutta puhelimellakin yhteys onnistuu.

Osallistumismaksu (sis 24% ALV)
25€/18€ (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset)
TAI 15€ mikäli osallistut myös kesäkuun keskiviikkomeditaatiosarjaan.

Ilmoittautumiset: 
info@laurisiirala.fi
P. 045 6781303