Kuuden viikon ilmainen tarotvaellus

Tarjoan sinulle mahdollisuuden kokeilla uutta tapaa katsoa oman elämäsi tilanteita, nähdäksesi mahdollisesti missä olet vähemmän kuin mitä todella olet, eli missä rajoitat mahdollisuuttasi olla rehellinen elämäsi kutsulle.
Tämä tutkimusmatka kutsuu sinua elämään nykyhetkessä juuri siellä, missä olet, juuri sellaisena kuin olet, juuri siinä tilanteessa, jossa olet, juuri nyt.
fullsizeoutput_21aa

Tarotpakka on eräänlainen symbolinen kartta ihmisen psyykestä. Sen alkuperää ei täysin tiedetä. Sen syntyyn ovat vaikuttaneet lukemattomat suuntaukset ja yksilöt eri kulttuureissa ja eri ajanjaksoina. Sitä on parjattu, kutsuttu pahaksi tai synniksi; se on kielletty tai mustamaalattu virallisten uskontojen tahoilta. Paradoksaalisesti se kuitenkin säilyi ja sitä kehitettiin niin luostareissa kuin niiden ulkopuolella. Sodat, ristiretket, rutto ja muut vitsaukset, kansainvaellukset ja erilaiset salatieteet ovat myös kaikki kantaneet kortensa kekoon synnyttämään tämän monivivahteisen itsetuntemusmenetelmän, jota kutsutaan tarotkorttien lukemiseksi.

Oma tarkoitukseni on demystifioida, kääntää nykyajan miehen ja naisen elämää puhuttelevaan kieleen ja muotoon tätä rikasta raakamateriaalia. Demystifioituna tämä rakenne on ihmeellinen, irrationaalinen mutta samalla looginen opas ja sarja osviittoja, periaatteita ja oivalluksia siitä, miten elää tietoisempaa, ongelmattomampaa elämää olemassaolon usein hurjissa, muuttuvissa ja sattumanvaraisissa olosuhteissa.

Saat sähköpostitse kerran viikossa yhden tarotkortin ja lyhyen kuvauksen tämän symbolin heijastamasta periaatteesta sekä sen yhteydestä jokapäiväisen elämääsi. 
Valitsen kortin sokkona, kuvaan sen juuri tuon hetken inspiroimana, ja lähetän sen jakeluun – sinulle.

fullsizeoutput_224f


Ehdotan, että katsot korttia, pysähdyt ja olet hetken sen heijastimessa.

Lue kuvaus kortista ja huomaa, mitä se sisälläsi herättää, jos mitään.

Seuraa viikon ajan omaa kokemustasi. Halutessasi pidä vaikka pientä päiväkirjaa, johon merkitset miten juuri tämä symboli herättää jonkun havainnon, reaktion, tunteen tai oivalluksen siitä, mitä ilmenee oman kokemuksesi piirissä.

Ole kuulolla sille, mitä tai miten tämä symboli auttaa sinua näkemään ja oivaltamaan; miten se pysäyttää sinut katsomaan selkeästi ja suoraan omaan elämääsi.

 


Liity mukaan kuuden viikon ilmaiselle itsetuntemusmatkalle jättämällä meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi!

Klikkaa tästä päästäksesi liittymislomakkeeseen. 

Emme käytä osoitettasi mihinkään muuhun kuin näiden kirjeiden luoksesi toimittamiseen.Tervetuloa mukaan tälle matkalle katsomaan omaan elämääsi ja sen mahdollisuuksien loppumattomaan kirjoon!

-Lauri Siirala