UROBOROS – MUUTOKSEN PIENRYHMÄT HKI

UROBOROS JA KOHTALOTTARET SALONGISSA

Sunnuntai 28.1., lauantai 24.2. ja lauantai 24.3.

Uroboros-käärme, joka syö omaa häntäänsä, on ikivanha symboli tietoisuuden muutoksesta ihmisessä. Kreikkalaisen mytologian Kohtalottaret, Moirat, joista yksi kehrää, toinen kutoo ja kolmas leikkaa, ovat myös symboleja muutokselle ja elämän kiertokululle. Ne ovat hyviä osviittoja vaelluksellani olemassaolon haastavassa maastossa. Symbolit elävät, elävöittävät, muuttuvat ja auttavat minua näkemään selkeämmin, olemaan kuulolla, sormituntumassa, sekä käsittelemään jokapäiväisen elämäni tilanteita, askel kerrallaan.

Päiviemme aikana tutkimme muutoksen voimia ja rytmiä niin omassa kuin yhteisessäkin elämässämme. Tuomme elämämme tilanteet ja haasteet mukanamme, ja etsimme uusia tapoja kulkea eteenpäin kasvavalla selkeydellä.

Apuvälineenämme käytämme myyttien ja symbolien rikasta kulttuurihistoriallista aarrearkkua, tarot-pakkaa. Symbolit toimivat karttana ihmiskunnan psyyken voimiin, viisauteen ja syövereihin. Kun poistamme niistä turhan mystifioinnin, tämä vanha työkalu päivittyy elämän tietotaidon käytännönläheiseksi taiteeksi. Sen muodot ovat meille jokaiselle yksilöllisiä mutta samalla aina suurempaan näkökulmaan yhdistäviä.
 Työskentelemme pienehkössä ryhmässä (max 10 osallistujaa) tutkien elämämme viimeisimpää vaihetta, kuten myös sitä, mistä olemme valmiit luopumaan, jotta uudelle olisi tilaa. Tarpeemme luoda ja luopua –  luopua ja luoda, on sekä yksilöllinen että yhteinen.

Kaikki tämä tapahtuu luonnollisesti, kunhan suostun olemaan juuri se elävä symboli eli elämän muoto, joka olen juuri nyt, jatkuvan muutospaineen alaisena. Olen itse siis elävä tarotkortti, mukana suuressa korttipakassa, luomassa nahkaani, jotta alati uusi elinvoima voi luoda kauttani uutta elämää. 

Osa työskentelyämme on aina elävän läsnäolon avaamista ja tutkimista yhdessä, syvenevästi. Kyky katsoa, olla kuulolla ja käsinkosketettavassa yhteydessä todelliseen nykyhetkessä on tärkeintä lukutaitoamme.

IMG_6034Salonkiimme mahtuu kerralla max 10 osallistujaa. Päivät ovat jokainen sisällöltään erilaisia. Voit osallistua niihin joko sarjana tai yksittäin.

Sunnuntai 28.1. 
Lauantai 24.2. 
Lauantai 24.3.

Kellonaika kaikkina päivinä: 
13-17.30

Paikka:
Salonkimme sijaitsee Vallilassa, kivijalassa, Lohjantie 4.

Osallistumismaksu: 
60€/kerta tai 150€/kolmen kerran sarja, sisältäen kahvi/teetarjoilun.

Ilmoittautuminen:
info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303