UROBOROS – PIENRYHMÄ TRE

Lauantaina 15.12. Hervannassa

 

IMG_6034

Uroboros-käärme, joka syö omaa häntäänsä, on ikivanha symboli tietoisuuden muutoksesta ihmisessä. Se on hyvä symboli vaelluksestani olemassaolon haastavassa maastossa. Symbolit elävät, elävöittävät ja auttavat minua näkemään selkeämmin, olemaan kuulolla, sekä käsittelemään jokapäiväisen elämäni tilanteita, askel kerrallaan.

Päivän aikana tutkimme muutoksen voimia ja rytmiä niin omassa kuin yhteisessäkin elämässämme. Tuomme elämämme tilanteet ja haasteet mukanamme, ja etsimme uusia tapoja kulkea eteenpäin kasvavalla selkeydellä.

Apuvälineenä käytämme myyttien ja symbolien rikasta kulttuurihistoriallista aarrearkkua ja kuvakirjaa, tarotkortteja. Kun poistamme niistä turhan mystifioinnin, tämä vanha työkalu päivittyy elämäntaitojen käytännönläheiseksi taiteeksi. Sen muodot ovat meille jokaiselle yksilöllisiä mutta samalla aina suurempaan näkökulmaan yhdistäviä.

Työskentelemme pienessä ryhmässä (max 8 osallistujaa) tutkien elämämme viimeisimpää vaihetta. Kaikki tämä tapahtuu luonnollisesti, kunhan suostun olemaan juuri se elävä symboli eli elämän muoto, joka olen juuri nyt, jatkuvan muutospaineen alaisena. Olen itse siis elävä tarotkortti, mukana suuressa korttipakassa, luomassa nahkaani, jotta alati uusi elinvoima voi luoda kauttani uutta elämää.

Osa työskentelyämme on aina elävän läsnäolon avaamista ja tutkimista yhdessä, syvenevästi. Kyky katsoa, olla kuulolla ja käsinkosketettavassa yhteydessä todelliseen nykyhetkessä on tärkeintä lukutaitoamme.

Kellonaika: 14 – 18.30 
Paikka: Etelä-Hervanta
Osallistumismaksu: 60€ sisältäen kahvi/teetarjoilun.
Ilmoittautuminen: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303