TILAA JA HEIJASTUKSIA – ryhmät Tre/Hki

Tampereella lauantait 30.10. ja 20.11.
Helsingissä lauantai 11.12.

Miten suunnistaa elämäni maastossa, jossa säätilat muuttuvat, vedenjakajat siirtyvät ja siirtävät minua uusiin suuntiin, tuntemattomiin tilanteisiin, uusiin kohtaamisiin, uusiin mahdollisuuksiin?

Kaikki saa alkunsa tilasta, jossa tilanteet tapahtuvat, muuttuvat, ja jossain vaiheessa myös aina loppuvat. Tila on aina uusi, uusi mahdollisuus, mutta se, mikä on mahdollista, ilmenee aina vain nyt. Todellisuudessa minä, jokainen minä, olen tuo alati uusi, elävä tila.

Myös ympärilläni on tilaa, jossa ilmenee erilaisia muotoja, värejä, ääniä, tuoksuja ja kosketuspintoja. Ne kaikki heijastavat minulle jotain joka hetki. Ne tarjoavat vinkkejä, täkyjä ja osviittoja ja pyrkivät viemään huomioni siihen, minkä oikeastaan tiedän jo mutta en välttämättä tajua tietäväni.

Kun sisäinen tilani on tyhjä ajatuksista, se yhdistää sisäisen kokemukseni ja sen ulkoisen heijastuksen, linkittäen samalla minut johonkin suurempaan. Se elävöittää minut, ja siirryn erillisyydestä yhteyteen. Ajatuksia pyörittävä mekanismi päässäni sen sijaan eristää ja sulkee minut mentaaliseen kammioon. Mutta kun pienikin yhteys avautuu, olen irti siitä häkistä, jonne tiedostamaton ajattelu minut sulkee. Kehoni osat ja koko koostumukseni havahtuu siihen, että olen elävämpi ja todellisempi antaessani elämän kulkea lävitseni, tarjoten sen mitä tarvitsen ja vieden pois sen mikä on turhaa.

Yhteyteni syvenee oppiessani lukemaan selkeämmin omaa elävää koostumustani tilassa ja elämäni muuntuvissa tilanteissa. Tärkein työ sen hyväksi lähtee läsnäolosta, juurtumisesta ja oman maaperäni elävöittämisestä. Elävästä läsnäolostani kumpuaa yksinkertainen mutta kaiken muuntava tietoisuuden taajuus, jota on hyvä pysähtyä ihmettelemään aina kun mahdollista. Toinen nimi tälle taajuudelle tai voimalle on rakkaus.

Teemme päivän aikana läsnäolon, juurtumisen, yhteyden ja hiljentymisen harjoituksia, ja jaamme kokemaamme toisillemme. Käytämme heijastajana myös tarotpakkaa, joka on vanha symbolinen aarrearkku täynnä tietoisuutta aktivoivia maamerkkejä. Tilanteen mukaan käytämme myös muita eläviä heijastuksia ympärillämme viemään huomiomme siihen, minkä jo tiedämme mutta emme välttämättä tajua tietävämme. Voimme näiden heijastuksien avulla nähdä elämäntilanteemme mahdollisesti uudesta perspektiivistä ja kulkea eteenpäin selkeämmin ja rohkeammin.

Kokoonnumme:

  • 30.10. Tampereella olohuoneessamme Hervannassa max 6 osallistujaa
  • 20.11. Tampereella Olotila Moyossa Tuomiokirkonkatu 1
  • 11.12. Helsingissä Vallilassa, Lohjantien Salongissa, max 10 osallistujaa.

Kellonaika 13-n.18. Lopetusaika voi tilanteen mukaan venyä vähän. Välissä pidämme tauon, jonka aikana tarjoamme pientä syötävää sekä kahvia ja teetä

Tule ainoastaan terveenä. Mikäli sairastut viime hetkellä, osallistumismaksusi säästyy valitsemaasi tulevaan tapahtumaan tai yksityisohjaukseen. 

Toivomme, että sinulla on tullessasi kaksi rokotusta tai tuore negatiivinen koronatestitulos.

OSALLISTUMISMAKSU:

73€/päivä
2 päivää yht. 132€
3 päivää yht. 189€

Ilmoittautumiset: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.
Ilmoita samalla mahdollinen ruoka-allergia!


Kuva Jr Korpa sivustolta Unsplash