SYKSYN 2021 ILLAT JA RETRIITTI ZOOMILLA

Olemisen voimaa tempoilevassa ajassa – hiljentymistä ja vuorovaikutusta
NELJÄ ILTAA JA ZETRIITTI

Nykyajan ristiaallokot ovat tempoilevia ja samaan aikaan tahmeita kuin etanan liike. Näissä muutospaineissa, olemassaolon muuttuvissa tilanteissa minun tulee olla toisaalta spontaani ja nopea, toisaalta selkeä ja vakaa, niin että en tee elämästäni ongelmaa eikä minusta tule ongelmaa muille.

Voin lukea tilannetta kuin tilannetta paremmin tietäessäni oman tarkoitukseni. Moniin tilanteisiin minulla ei ole mitään annettavaa. Usein pelkkä reagoimaton, odottava läsnäolo onkin avain tilanteen muuntumiseen ja hankalan hetken tai jakson ylittämiseen. En voi tietää, mikä on toiselle oikein, mutta ollessani valppaana ja läsnä nykyhetkessä voin tietää mikä on minulle oikein ja mihin minun täytyy vastata toimimalla. Silloin en saa epäillä tietoani vaan silloin on toiminnan hetki.

Ollessani kenno olemisen voimaa, nykyhetken voimaa, avaan väylän jollekin suuremmalle tuoda voimaa myös tähän pienempään sen osasen kautta. Samalla annan viestin suuremmalle, että olen käytettävissä, kun kutsun kuulen. Avaan väylän etäohjaukselle, havaintokykyni ja elinvoimani yhtälölle, ja se paljastaa ja aktivoi yksilöllisen vastaukseni kokonaisuuden hyväksi. Olen silloin hän, jonka kautta tietoisuus, luovuus ja rakkaus saavat mahdollisuuden ohjata tilannetta parempaa ratkaisua kohti. Oletko valmis olemaan hän?

Iltojemme aikana hiljennymme ja teemme kokemuksellisia harjoituksia, jotka syntyvät hetkessä. Yhteisellä tutkimusmatkallamme läsnäolon voimaan voimme löytää oivalluksia ja keinoja nähdä asiat uudesta perspektiivistä. Se mitä teemme, ei ole niinkään minkään menetelmän oppimista kuin elävän vanan seuraamista. Sessiomme ovat elävää vuorovaikutusta yhteisessä tilassa, ja jokainen osallistuja tuo siihen oman ulottuvuutensa.

Kokoontumistemme tarkoitus on auttaa jokaista löytämään se havaintokyky ja voima, joka yhdistää minut tarkoitukseeni olla tätä, mitä olen, ja vastata tästä käsin tilanteeseen, jonka kohtaan nykyhetkessä. Se antaa minulle tilaisuuden olla uusi ja toimia uutena elämäni tilanteisssa niin, että en jää kertaamaan vanhoja kuvioita. Mitä enemmän tyhjennämme tilaa menneisyydestä, tuosta tyhjentyvästä tilasta nousee vähitellen jotain, jota voisi kutsua tietoisuuden taiteeksi. Sitä voimme myös kukin toteuttaa kasvavassa määrin omassa elämässämme.

Tästä voit lukea palautteita zoom-illoista ja retriiteistä.

LAUANTAI-ILLAT
18.9., 9.10., 27.11., 18.12. klo 16-19

PYHÄINPÄIVÄN ZETRIITTI
lauantai 6.11.
(aamuharjoitus, iltapäiväsessio, iltahiljentyminen)

OSALLISTUMISMAKSUT
ILLAT (3h) kertamaksu 25€
4 ILTAA YHTEENSÄ 75€
PYHÄINPÄIVÄN ZETRIITTI 38€
4 ILTAA JA ZETRIITTI YHT. 92€

ALENNUSHINTA
(jos olet työttömänä, eläkeläinen, opiskelija tms)
ILLAT (3h) kertamaksu 18€
4 ILTAA yhteensä 60€
PYHÄINPÄIVÄN ZETRIITTI 30€
4 ILTAA JA ZETRIITTI YHT. 72€

Hinnat sisältävät 24% ALV

Ilmoittautuneille lähetetään linkki tapahtumaan. Tarvittaessa autamme sinua etukäteen etäyhteyden luomisessa, jos se ei ole ennestään tuttu asia. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia jotta aikaa riittää keskinäiselle vuorovaikutukselle.

ILMOITTAUTUMISET:
info@laurisiirala.fi
p. 045 678 1303