SILLALLA JOKA YHDISTÄÄ

Marrasretriitti2

Marrasretriitti Sipoossa 3.-4.11.2018

Luonnon antaessa meille heijastumaa martaana olemisen voimasta ja tarkoituksesta on myös otollinen aika rakentaa siltaa näkyvän ja näkymättömän, muodon ja muodottoman välille.

Tuo silta on olemassa jo. Retriittimme on sen paljastamista, luopumista sen todellisuuden peittävästä roskasta ja turhasta painolastista. 

Tämän sillan työmaa on yhteinen, ja meillä jokaisella on jokin luontainen lahja tai kyky paljastaa jotain oleellista siitä.

Tarkoituksemme on yhtyä psyyken hienovaraiseen verkkoon; rihmastoon, joka kantaa ja kannattaa elämää muodossa ja yhtä lailla sen tuolla puolen, näkymättömässä todellisuudessa sisällämme.

Yhdistämme siis Ylisen ja Alisen, luomme yhteyden elämän ja kuoleman välille, olemalla läsnä molemmille, tietoisesti. 

Retriitti on vetäytymistä ulkoisen olemassaolon kiireistä ja laskeutumista olemisen tilaan, yhteyteen sen kanssa, joka on jakautumatonta.

Vietämme suuren osan retriittiä hiljaisuudessa. Annamme kuitenkin myös äänen, liikkeen ja sanojen paljastaa tietoamme ja kokemustamme tästä todellisuudesta, kun sille aika on.

Sopukka on ensi-ja turvakotien koulutuskeskus Sipoossa lähellä Helsingin rajaa. Itäkeskuksesta sinne pääsee bussilla 841. Saamme Sopukassa herkullista, laktoositonta kasvis-kalaruokaa. Myös sauna on lämmin lauantai-iltana.

AIKA:
Retriitti alkaa lauantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina klo 15.30 loppukahviin.

HINTA: Retriitin osuus 148€.
Tämän lisäksi Sopukan täysihoito 129€/2hh:ssa tai 139€/1hh:ssa. Täysihoitomaksu maksetaan saapuessa suoraan Sopukalle.

Mainitse ilmoittautuessasi, mikäli tarvitset erikoisruokavaliota tai haluat varata itsellesi oman huoneen. Varmistat oman huoneen itsellesi ilmoittautumalla 1.10. mennessä. Tämän jälkeen 1h-huoneita tarjolla mikäli tilaa jää riittävästi.  

Ilmoittautumiset: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.