RAKKAUS KANNATTAA

Kesän viikonloppuleiri Kemiönsaarella 3.-5.8.

fullsizeoutput_23db

Se, mikä yhdistää, kannattaa.

Mikä kannattaa minua elämässäni? Mihin tarkoitukseen minun kannattaa suunnata elinvoimani, luovuuteni, aikani ja voimani elämäni tässä vaiheessa?

Mikä on antanut minulle syvimmän yhteyden siihen, joka on elämisen arvoista? Mitä kaipaan ehkä enemmän kuin mitään muuta?

Voisiko rakkaus, mitä hyvänsä rakkaus sinulle tarkoittaakin, on olla se jokin – tuo määrittelemätön yhdistävä, älykäs voima, sen monissa eri ulottuvuuksissa, vaiheissa ja alati muuttuvissa olosuhteissa?

Rakkaus on ennen kaikkea voima ja yhteys sisimpääni. Se on myös välittämistä, kommunikaatiota, yhteydenpitoa sekä sisäiseen tilaani että siihen ulkoiseen rihmastoon, joka minua kannattaa ja elävöittää. Rakkaus maan päällä on maanläheistä, käsinkosketeltavaa, koskettavaa.

Rakkaus ei ole mikään itsestäänselvyys. Rakkaus ei itsessään ole suhde. Kiintymys ei ole yhtä kuin rakkaus, suhde ei todellakaan aina tarkoita rakkautta. Rakkaus kavahtaa ihmisen pyrkimystä määritellä sitä tai rajoittaa sen voimaa. Rakkauden voima yhdistää osaset toisiinsa sekä myös erottaa ne toisistaan.

Rakkaus on tietoisuuden painekentissä kehkeytyvä ulottuvuus, jonka voimasta tiedämme vielä vain vähän. Silti rakkaus on voima, joka kutsuu vastustamattomasti mukaansa, tutkimaan luomisen ja luopumisen ikuista kiertokulkua.

Elokuun viikonloppuleirillämme saamme tutkia tätä voimaa ja tilaa, luoden uusia harjoituksia, löytäen ulottuvuuksia rakkaudelle ja yhteydelle, vanhoista kivuista ja ristiriidoista luopuen.

Työkalumme ovat yksinkertaiset: olemme jokainen palanen elävää maata. Syömme sitä, juomme sitä, kosketamme sitä, kuljemme, tanssimme, kommunikoimme ja teemme työtä sen pinnalla. Lepäämme ja rakastamme sen sylissä. Maa kannattaa myös rakkauttamme, ja sen vuoksi harjoituksemme ovat myös vahvasti maanläheisiä. Harjoitamme hetken voimasta kumpuavaa kuuntelemista, vastaanottamista, antamista, hiljaisuutta, lepoa ja elämän luovuuden ennakoimatonta virtaa.

Saamme Labbnäsissa nauttia elokuisesta luonnosta, jossa on paljon tilaa, rauhaa ja kauneutta. Sessioiden väliin mahtuu luonnossa oleilua, uimista, saunomista, herkkupöydistä nauttimista, hiljaa istumista, aamujen kauneutta, iltojen hiljaisuutta, yksinoloa ja yhdessäoloa tässä kauniissa paikassa, joka on meille tarjolla. Viikonlopun aikana saamme myös tutkia liikkeen ja äänen kotiin tuovaa voimaa Alma Sipilän ohjaamana.

Mikään ei ole mahdotonta, mutta se, mikä on mahdollista, avautuu nykyhetken ohjauksessa, ollessamme paikalla, läsnä ja avoimena rakkauden voimalle.

Tervetuloa tutkimaan, kannattaako rakkaus!

P.S. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse, mikäli toivot yhden hengen huonetta tai tarvitset erikoisruokavaliota. Labbnäsin ruoka on herkullista laktoositonta kasvis-kalaruokaa.

Kurssihinta: 195€.

Labbnäsin täysihoitomaksu: 165€/2hh tai 185/1hh maksetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla.

Yhden hengen huoneita voimme taata 1.7. mennessä ilmoittautuneille, sen jälkeen vain mikäli majoitustilaa riittää yhden hengen huoneisiin.

Ilmoittautumiset: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.

Katso myös: http://www.labbnas.fi

Alla kuvasatoamme Labbnäsin kursseilta:

 

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.