RAKKAUS KANNATTAA

Kesän viikonloppuleiri Kemiönsaarella 3.-5.8.

fullsizeoutput_23db

Se, mikä yhdistää, kannattaa.

Mikä kannattaa minua elämässäni? Mihin tarkoitukseen minun kannattaa suunnata elinvoimani, luovuuteni, aikani ja voimani elämäni tässä vaiheessa?

Mikä on antanut minulle syvimmän yhteyden siihen, joka on elämisen arvoista? Mitä kaipaan ehkä enemmän kuin mitään muuta?

Voisiko rakkaus, mitä hyvänsä rakkaus sinulle tarkoittaakin, on olla se jokin – tuo määrittelemätön yhdistävä, älykäs voima, sen monissa eri ulottuvuuksissa, vaiheissa ja alati muuttuvissa olosuhteissa?

Rakkaus on ennen kaikkea voima ja yhteys sisimpääni. Se on myös välittämistä, kommunikaatiota, yhteydenpitoa sekä sisäiseen tilaani että siihen ulkoiseen rihmastoon, joka minua kannattaa ja elävöittää. Rakkaus maan päällä on maanläheistä, käsinkosketeltavaa, koskettavaa.

Rakkaus ei ole mikään itsestäänselvyys. Rakkaus ei itsessään ole suhde. Kiintymys ei ole yhtä kuin rakkaus, suhde ei todellakaan aina tarkoita rakkautta. Rakkaus kavahtaa ihmisen pyrkimystä määritellä sitä tai rajoittaa sen voimaa. Rakkauden voima yhdistää osaset toisiinsa sekä myös erottaa ne toisistaan.

Rakkaus on tietoisuuden painekentissä kehkeytyvä ulottuvuus, jonka voimasta tiedämme vielä vain vähän. Silti rakkaus on voima, joka kutsuu vastustamattomasti mukaansa, tutkimaan luomisen ja luopumisen ikuista kiertokulkua.

Elokuun viikonloppuleirillämme saamme tutkia tätä voimaa ja tilaa, luoden uusia harjoituksia, löytäen ulottuvuuksia rakkaudelle ja yhteydelle, vanhoista kivuista ja ristiriidoista luopuen.

Työkalumme ovat yksinkertaiset: olemme jokainen palanen elävää maata. Syömme sitä, juomme sitä, kosketamme sitä, kuljemme, tanssimme, kommunikoimme ja teemme työtä sen pinnalla. Lepäämme ja rakastamme sen sylissä. Maa kannattaa myös rakkauttamme, ja sen vuoksi harjoituksemme ovat myös vahvasti maanläheisiä. Harjoitamme hetken voimasta kumpuavaa kuuntelemista, vastaanottamista, antamista, hiljaisuutta, lepoa ja elämän luovuuden ennakoimatonta virtaa.

Saamme Labbnäsissa nauttia elokuisesta luonnosta, jossa on paljon tilaa, rauhaa ja kauneutta. Sessioiden väliin mahtuu luonnossa oleilua, uimista, saunomista, herkkupöydistä nauttimista, hiljaa istumista, aamujen kauneutta, iltojen hiljaisuutta, yksinoloa ja yhdessäoloa tässä kauniissa paikassa, joka on meille tarjolla.

Mikään ei ole mahdotonta, mutta se, mikä on mahdollista, avautuu nykyhetken ohjauksessa, ollessamme paikalla, läsnä ja avoimena rakkauden voimalle.

Tervetuloa tutkimaan, kannattaako rakkaus!

Kurssihinta: Aikaisen ilmoittautujan hinta 1.7. asti 173€, sen jälkeen 195€. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla varausmaksun 80€.

Labbnäsin täysihoitomaksu: 165€/2hh tai 185/1hh maksetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Yhden hengen huoneita tarjolla niin kauan kuin tilaa on.

Ilmoittautumiset: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.

Alla kuvasatoamme Labbnäsin kursseilta:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.