NYKYHETKI, YHTEYS TODELLISEEN


Pysähdy irtautumaan ajattelun ja ajan oravanpyörästä

Zoom-ilta lauantaina 7.5.

Ensimmäinen askel tietoisuuden heräämisessä on laskeutuminen nykyhetken voimaan. Meditaatio on yksi nimi tälle oleelliselle askeleelle, joka pysäyttää ajattelun vanan ja avaa yhteyden sisäiseen tilaan ja rauhaan kamppailun, yrittämisen tai ristiriidan sijasta. Jatkuva tiedostamaton ajattelu luo aikaa, vatvomista jo menneen eikä vielä tulleen välimaastossa, harhailevassa ajatusten ja tunteiden suossa. Sitä maustaa vaihtelevien tunnetilojen ristiaallokko, tunteiden ja ajatusten sekametelisoppa.

Aikeemme on tyhjentyä turhasta ja täyttää oman tilamme jollain todellisemmalla – mahdollisesti yhdessä toisten kanssa. Tule harjoittamaan näitä askelia kanssamme Zoom-yhteydellä paikkakunnasta riippumatta.

Mitään ennakkokokemusta meditaatiosta eli hiljentymisestä et tarvitse. Tämä yksinkertainen ja syvällinen harjoitus ilmenee jokaiselle oikein ja aina uutena. Jatkamme harjoitusta arjessamme kukin omalla tavallamme, jos näemme sen yksinkertaisuuden ja toimivuuden. Siellä missä useampi kuin yksi harjoittaa yhdessä samalla tarkoituksella ja aikeella, nykyhetken voima palvelee yhtä ja kaikkia.