NYKYHETKI -YHTEYS TODELLISEEN ILLAT TAMPEREELLA KEVÄT 2019

fullsizeoutput_22d9

Pysähdy irtautumaan ajan eli ajattelun oravanpyörästä!

Maanantait 14.1., 18.2., 18.3., 15.4. ja 13.5. klo 18 – 20.

Ravintola Kulma 26, Hämeenkatu 26, Tampere.

Ensimmäinen askel tietoisuustaidoissa on aina laskeutuminen nykyhetken voimaan. Meditaatio on yksi nimi tälle oleelliselle askeleelle, joka  pysäyttää ajattelun jatkuvan vanan ja avaa yhteyden sisäiseen tilaan – sisällisrauhaan sisällissodan sijasta. Jatkuva tiedostamaton ajattelu luo aikaa, eli vatvomista jo menneen eikä vielä tulleen välimaastossa, harhailevassa ajatusten ja tunteiden suossa. Sitä maustaa vaihtelevien tunnetilojen ristiaallokko, tunteiden ja ajatusten sekametelisoppa.

Jos tämä on sinulle tuttua, niin ensimmäisen askeleen olet jo tiedostanut: millainen ajoittain olen ja miten elän ei ole sitä, miten haluan elää loppuelämäni. Seuraava askel on tutkia käytännössä sitä miten minä yksilönä vapaudun, tyhjenen turhasta ja täytän saman tilan jollain todellisemmalla – mahdollisesti yhdessä toisten kanssa – jokapäiväisen elämäni keskellä.

Tule harjoittamaan näitä askelia kanssani Tampereen keskustaan!

Mitään ennakkokokemusta meditaatiosta et tarvitse. Tämä yksinkertainen ja syvällinen harjoitus ilmenee jokaiselle oikein ja aina uutena. Tule kohtalaisen kevyellä vatsalla ja rennosti pukeutuneena.

Jatkamme harjoitusta kukin omalla tavallamme, kunhan itse näemme sen yksinkertaisuuden ja toimivuuden. Siellä missä useampi kuin yksi harjoittaa tätä toisten kanssa yhdessä samalla tarkoituksella ja aikeella, nykyhetken voima palvelee yhtä ja kaikkia.

Pyydämme että ilmoittaudut ennakkoon, jos mahdollista, sillä se helpottaa tilan järjestelyissä: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.

Sisäänkäynti Näsinlinnankadun puoleisesta ovesta, kokoonnumme ovesta vasemmalla sijaitsevalla bistron puolella. Ovet aukeavat klo 17.45. Saavuthan ajoissa, ole hyvä, ovet lukitaan session alkaessa.

Osallistumismaksu €20, maksetaan käteisellä.

Tervetuloa!