NÄKYVÄN JA NÄKYMÄTTÖMÄN RAJAPINNALLA

Päivä Tampereella 15.7. klo 12-18

IMG_7480

Näkyvä ja näkymätön, muoto ja muodoton ilmenevät liukuvilla jatkumoilla kuten kaikki muutkin vastakohtaisuudet tällä elämän kosmisella vuoristoradalla. Mikään ei ole sitä, miltä se ensisilmäyksellä näyttää, sillä kaikki on jo muuttumassa toiseksi jokainen hetki koko elämäni ajan. Joskus tuo muutos on selkeästi havaittava, elämää muuttava hetki, joskus taas hitaasti kehkeytyvä aalto, jotakin vielä tiedostamatonta. Silti olen juuri oikeassa paikassa, tilanteessa, hetkessä ollessani elävästi läsnä, juuri nyt!

Tämä suuri sopeutumisharjoitus on ihmeellinen mahdollisuus tulla tietoiseksi kosmiseksi olennoksi täällä Telluksella, maaplaneetalla ja jokaisen omilla tiluksilla, siellä missä hetki hetkeltä ilmenen yhdestä muodosta aina
 toiseen, näkyvään, kuuluvaan, kosketuksessa olevaan muotoon, kuitenkin säilyen koskemattomana. Tämä mysteerio on irrationaalinen ja looginen samanaikaisesti.

Tämä on elävän elämän alkemiaa ja tätä tutkimme, juhlimme ja toteutamme päivämme aikana – ihmetellen ihmistä, tilassa ja tilanteissa tilaisuuksina avartuvaan tietoisuuteen!

Kaikki on lopulta elävän läsnäolon harjoittamista, nykyhetkessä ja yhteydessä suureen tuntemattomaan; siihen johonkin, jota syvimmilt
äni kaipaan ja joka on sisälläni, eli rakkauteeni.

Päivän ohjaa Lauri Siirala. Kokoonnumme Tampereella, Ala-Pispalassa, jossa saamme viettää osan päiväämme myös ulkosalla, jos sää sallii. Mukaan mahtuu vain pienehkö ryhmä joten ilmoittaudu nopeasti!

Osallistumismaksu ennen heinäkuuta ilmoittautuneille 60€, sen jälkeen 72€. Jos ilmoittaudut samanaikaisesti myös kesäkuun päiväämme, yhteishinta molemmille on 115€. Pidämme päivän aikana lounastauon. Iinan lounassalaattipöytä on tarjolla 10€ lisämaksusta sen tilaaville, tai voit tuoda myös omat eväät.

Ilmoittautuminen: iina.pennanen@gmail.com tai 045 678 1303.

IMG_7481