MARTAANA OLEMISTA

Retriitti näkyvän ja näkymättömän rajapinnalla 

4.-5.11. Tuomiston kartano, Karkku, Sastamala

Martaana oleminen on vanhan kansan ikivanhaa viisautta näkyvän ja näkymättömän maailman välisestä yhteydestä.

Kalvo näkyvän ja näkymättömän välillä on ohuempi näillä leveysasteilla, kun sadonkorjuun jälkeinen luonto vetäytyy lepotilaan, syvälle omiin juuriinsa, olemaan martaana. Me voimme tehdä saman mitä luonto viisaudessaan tekee.

Sudenkorento1

Elämä on suuri mysteerio ja sopeutumisharjoitus. Se on ihmeellinen mahdollisuus tulla tietoiseksi olennoksi täällä maaplaneetalla ja omilla tiluksillani, siellä missä hetki hetkeltä ilmenen maan päällä, yhdestä muodosta toiseen, kuitenkin säilyen olennaisesti näkymättömänä, koskemattomana. Tämä mysteerio on irrationaalinen ja looginen samanaikaisesti. Tämä yhteys on elävän elämän alkemiaa, ja tätä yhteyttä herätämme henkiin retriittimme ajan.

Kaikki lähtee elävän läsnäolon harjoittamisesta nykyhetkessä, yhteydessä suureen tuntemattomaan; siihen johonkin, jota syvimmiltäni kaipaan ja joka on sisälläni, eli rakkauteeni. Tervetuloa!

sudenkorento2


Tuomiston kartano luo retriitillemme tunnelmalliset, kauniit ja kodikkaat puitteet. Junayhteydet Tampereelta, Porista ja Helsingistä Karkun asemalle, joka vain 300m päässä Tuomiston kartanosta, mutta paikka on silti varsin rauhallinen. Tampereelta ajat sinne noin 30 minuutissa.

Tuomistossa on maukasta kasvisruokaa, iso omenatarha, ulkonuotiopaikka, hirsiseinäinen kurssisali, josta näkymä puutarhaan ja järven yli, tunnelmallinen sauna, sekä kodikkaat majoitustilat 2-4h huoneissa.

Majoitustilat talviaikana 14:lle osallistujalle (sekä lisäksi aitassanukkumismahdollisuus). Voit osallistua retriittiin myös majoittumatta, jos esim. asut Tampereella tai muualla lähiseudulla. Jos puolestaan kaipaat privaatimpaa yöpymismahdollisuutta, reilun 10 minuutin ajomatkan päässä on kaksi hyvää vaihtoehtoa, ja tarvittaessa autamme kyydityksissä. Katso eri hintavaihtoehdot majoitukselle ja/tai aterioille alta. 

Retriitti alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä. Voit halutessasi saapua Tuomiston kartanolle jo perjantai-iltana. 

Ruoka on gluteenitonta ja maidotonta kasvisruokaa.

ILMOITTAUTUMISET: iina.pennanen(at)gmail.com tai 045 678 1303

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tuomiston kartano
Riippiläntie 32
38100 Karkku, Sastamala
http://www.tuomistonkartano.fi


HINNAT:

RETRIITIN OSUUS 110/135€
maksetaan Tmi Dharmenille ilmoittautumisen yhteydessä.
ALENNETTU HINTA ennen 1.10. ilmoittautuville.
Tarvittaessa voit maksaa myös kahdessa erässä.

RUOKA & MAJOITUS

maksetaan Tuomiston kartanolle

1. Täysihoito lauantaista sunnuntaihin Tuomiston kartanolla 115€.
Majoitus 4h-huoneessa tai 2h-huonessa (1 kpl, ensisijaisesti pariskunnalle).
Omat lakanat ja pyyhkeet mielellään mukaan, tai lakanavuokra 10€/peti.

Jos nautit arktisen viileässä nukkumisesta ja sinulla on lämmin makuupussi, voit nukkua myös luhtiaitassa. Tällöin maksat vain pelkistä aterioista eli pe-su 80€ tai la-su 65€.

2. Täysihoito perjantai-illasta sunnuntaihin Tuomiston kartanolla 180€.

3. Pelkät ruokailut la-su 65€, jos et majoitu Tuomiston kartanolla.

4. Jos kaipaat 1h-huonetta tai esim. pariskunnat omaa privaattia tilaa, muita majoitusvaihtoehtoja on noin 10-15 minuutin ajomatkan päässä Sastamalassa http://www.liekoranta.fi/majatalo sekä Ellivuoressa http://www.ellivuoriresort.fi/majoitus

Molemmissa majoituksen hinta alk. 70€/yö. Majoitus varataan suoraan ko. paikasta. Tällöin pelkkien ruokailujen osuus Tuomistolla (pe-su 80€ tai la-su 65€). Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen.

ILMOITTAUTUMISET: iina.pennanen(at)gmail.com tai 045 678 1303

Martaana