MAALISKUUN ZOOM-RETRIITTI 5.3.

Muodonmuutosta maaliskuun maastossa, kevään alkemiaa kaaoksen keskellä

Maaliskuu on varsinkin näillä leveysasteilla suuren vuotuisen murroksen muuntuva heijastuspinta. Elämme myös suuren keskeneräisyyden aallokossa nykymaailmassamme.

Ajatukset etsivät ja luovat railoja, murtumapintoja, säröjä havainnon ja olemisen tilan herkkiin, hengittäviin, huokoisiin kalvoihin. Ajatteleva ihmismieli kaivelee niihin haavoja, epäily saattaa säröjä aikaan ja ajattelun rationaalisilla pakkomielteillä löytää lisää vikoja, syytöksiä tai syyllisyyttä. Oma vastuuni vastata hetken ja tilanteen tarkoitukseen olla elämä nyt unohtuu. Ristiriitojen aallokko murentaa olemisen plasmaa ja koostumusta, rakkauden tarkoitusta eheyttää, yhdistää, selkeyttää ja parantaa. 

Mitä enemmän olen yhteydessä maahan, tilaani, kenttääni, energiaani, osana suurempaa kokonaisuutta, ja mitä vähemmän olen riippuvainen ajattelusta, sitä helpommin näen, mikä on minulle oikein juuri nyt, ja toimin sen mukaan. Kun pysäytän ajatusten jatkumon, itse asiassa nopeutan omaa havaintokykyäni ja astun ulos tahmeammasta todellisuudesta, joka on vain suhteellisen todellinen. Sillä ainoastaan tämä ohikiitävä hetki on todellinen. 

Nykyhetkessä ei ole aikaa. Tämä hetki on tila ja mahdollisuus ajattomaan keskellä ajan painekenttää. Tämä hetki edustaa muodonmuutoksen, alkemian mahdollisuutta ja voimaa ihmisihmeessä, minussa. Tämä hetki on elävä mahdollisuuksien hetki. Tarjolla on koko ajan semikä on uutta ja tuntematonta.

Tarkoituksemme on tyhjentyä ajasta, ajattelusta ja laskeutua tämän hetken todellisuuteen omassa maaperässämme, elämän ääreen elämisen keskellä. Iltapäiväsession aikana on mahdollisuus myös elävälle vuorovaikutukselle yhteisessä tilassa, johon jokainen osallistuja tuo oman ulottuvuutensa. 

AIKATAULU

Aamuharjoitus klo 9 (50-60min)
Iltapäiväsessio 14.30-17 (välissä tauko)
Iltahiljentyminen klo 20 (50-60min)

Ehdotamme että käytät päivän kokonaisuudessaan mahdollisuuksiesi mukaan rauhalliseen olemiseen, ulkoiluun ja lepoon. Voit tehdä kaikesta toiminnastasi harjoituksen, joka auttaa sinua palaamaan luonnollisen olemisen tilaan. Me tarjoamme retriitillesi rungon ja tuemme sinua harjoituksessasi.

Ilmoittautuneille lähetetään linkki tapahtumaan. Tarvittaessa autamme sinua etukäteen etäyhteyden luomisessa.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, jotta aikaa riittää keskinäiselle vuorovaikutukselle.

OSALLISTUMISMAKSU

42€ / alennushinta 34€ jos olet työttömänä, eläkkellä tai muuten pienituloinen.

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset: 
info@laurisiirala.fi tai p. 045 678 1303