PIENRYHMÄT HELSINGISSÄ

LUE MINUA

Lauantait 16.3., 13.4., 18.5. (15.6.) klo 12-17

Olen elävä Näyttökuva 2019-02-08 kello 15.35.54kirja, tai elävä tarotkortti, ja niin olet sinäkin. Elämä kirjoittaa jokaista meistä kirjaksi; se sitoo yhteen kirjaimia, hiukkasia elävää elämää. Tämä palanen elämää on meille jokaiselle oma, ainutkertainen, ja silti se kumpuaa samasta rihmastosta, elämän puusta.

Tämän puun juuret ovat syvällä maan sisällä, sen oksat ja latvusto lehtineen kohoavat korkeuksia, avaruutta, kohti. Avaruus, loputon tila, on se mistä kaikki todellinen tieto, älykkyys ja tietoisuuden potentiaali ovat todellisuudessa kotoisin.

Yhdessä muiden olevaisten kanssa muodostamme suuren elävän kirjaston Maan päälle. Syvälle juuristoomme, omaan ja yhteiseen psyykeemme, on tallentuneena kaiken eletyn elämän tieto, taito ja taide. Siellä asuu  myös kaikki se keskeneräinen, tiedostamaton raaka-aine, jota pyrimme jalostamaan hienommaksi, vähemmän kivuliaaksi ravinnoksi itsellemme, toisillemme ja tälle ihmeelliselle avaruusalukselle, Maa-planeetalle.

Miten sitten voin avata tämän elävän kirjaston; mistä voin löytää ja lukea sopivan kirjan, siellä missä olen?

Olemme täällä opettelemassa uutta lukutaitoa, sillä se kirja, jota elämän tahto kirjoittaa minun ja jokaisen toisen kautta, on uusi joka hetki. On olemassa voima, joka etsii ja lähestyy syvempää tietoisuutta elämäni ja yhteisen elämämme tarkoituksesta, meidän kauttamme. Vaikka teemat pysyvät samoina, niin tämän voiman loputon luovuus, ikuisen muutoksen pyörä, löytää aina uusia muotoja vanhojen kuollessa pois. Silä kaiken, mikä on muotoon tullut, täytyy myös muodosta poistua.

Kokoonnumme sessioidemme ajaksi yhteen muodostamaan pienen elävän kirjaston, jossa jokainen voi kertoa ja lukea elämänsä tarinaa toisten heijastuspinnoissa, sekä jakaa löytämäänsä ravinnoksi itselleen ja toisille. Käytämme myös tarotpakan symboleja tutkimusmatkallamme uusiin ja alati muuttuviin mahdollisuuksiin elämässämme.

Lukiessani toista luen samalla itseäni sekä sitä kirjaa, joka on yhteinen. Lopulta täällä on vain yksi elämä,  yksi luovuus, yksi älykkyys, lukemattomissa muuttuvissa muodoissa. Tätä valtavaa, aaltoilevaa, muuntuvaa kirjoa on haastavaa ja ihastuttavaa kirjoittaa ja lukea, sana, hetki tai tilanne kerrallaan.

Tarkoituksemme on avata, avartaa ja vahvistaa yhteyttä sisällämme piilevään elävöittävään ja uusiutuvaan voimaan – sekä laittaa se jakeluun.

Osa työskentelyämme on aina elävän läsnäolon avaamista ja tutkimista yhdessä. Kyky katsoa, olla kuulolla ja yhteydessä todelliseen nykyhetkessä on tärkeintä lukutaitoamme.

Salonkiin mahtuu kerralla 10 osallistujaa.

Kellonaika: 12-17
Paikka: Salonki sijaitsee Vallilassa, kivijalassa, Lohjantie 4.
Osallistumismaksu: 68€ sisältäen tarjoilun: teetä, kahvia, suolaista välipalaa ja pientä makeaa.
Ilmoittautuminen: info@laurisiirala.fi tai 045 678 1303.

Pienryhmäpäivien teema sai innoituksensa Sanna Pelliccionin ja Siri Kolun kirjasta Lue minut (Otava, 2019).