RISTEILY TURKISSA 2016

MAAMEREN LASTEN RISTEILY TURKISSA 22.-29.9.2016

Olemme maameren lapsia, kosmoksesta kotoisin, me kaikki ja joka ainut. Yhteisestä alkuperästä saavumme mitä monimuotoisimpaan ihmeelliseen ympäristöön, kullekin yksilölle ja sukupolvelle sopivaan aikaan. Vaellamme täällä maameren kamaralla tai pinnalla, kunnes siirrymme paluumuuttamisen väistämättömään vaiheeseen. Kunnioitamme tätä arkkityyppistä teemaa tämän vuoden risteilyllämme joka pidetään jälleen Lounais-Turkissa, Bozburunin lahdella.

Tällä ikuisella joskin yhtä lailla nykyaikaisella matkalla on tarkoituksensa, jota tulemme yhdessä tutkimaan ja avaamaan laivamme kannella, sekä niissä poukamissa ja ikivanhoista maisemissa, joissa seilaamme Välimeren aalloilla.

Risteilymme tapahtuu maan ja meren lisäksi myös suuren taivaan alla, auringon alla, ja saamme viettää myös öitämme ihaillen ja ihmetellen yön pimeyttä ja taivaankappaleiden kiertoa omilla radoillaan, osana tämän kosmisen kellopelin ikuista koreografiaa.

Syömme yksinkertaista hyvää ruokaa, uimme lämpimissä vesissä, kiitämme aurinkoa, kuuta ja tähtiä loistostaan, sekä toisiamme hyvästä seurasta hiljentymällä yhdessä syvenevän tietoisuuden ja elävän totuuden äärelle. Kaikkea tätä tutkimme ja siitä toisillemme kerromme.

Laivalla meistä pitää huolta kapteeni Duran miehistöineen. Aluksemme Sahinoglu on n. 27-metrinen goulet-moottoripurjealus. Seitsemän 2 hengen hyttiämme on varustettu kukin omalla wc-suihkutilallaan. Työskentelemme yhteisen teemamme äärellä, välillä hiljentyen, liikkuen, puhuen, joskus laulaen ja tanssien, nauttien auringosta, syöden, leväten ja siirtyen päivittäin poukamasta toiseen. Monet nukkuvat yötkin kannella tähtitaivaan alla. Vierailemme risteilymme aikana lyhyesti myös parin pienen kaupungin tai kylän satamassa.

Risteilylle mahtuu 12 osallistujaa/viikko. Lentomme ovat Aurinkomatkojen lomalentoja ja ne lennetään Finnairin koneilla.

Risteilyn hinta on 1350€. Se sisältää kaiken paitsi juomat; eli lennot Helsinki-Vantaalta Dalamaniin ja takaisin, bussikuljetukset laivalle ja takaisin lentokentälle, täysihoidon laivalla ilman juomia sekä risteilyn kurssiosuuden. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 250€. Loppumaksu maksetaan 1-2kk ennen matkaa, ja sen voi maksaa myös 2-3:ssa erässä.

Ilmoittautumiset: iina.pennanen@gmail.com tai 045 6781303.