Kurssikalenteri

Koronavirusepidemian aikana pidämme ryhmätilaisuudet edelleen suurelta osin etänä. Yksityisvastaanotto voi olla mahdollista tällä hetkellä kotonani fyysisesti, kunhan tulet täysin terveenä. Teen yksityisohjausta myös etänä, videopuheluiden välityksellä, jatkuvasti.

Pieniä tapahtumia, myös lähi-sellaisia, voi toistaiseksi syntyä lyhyelläkin varoitusajalla. Kannattaa siksikin ilmoittautua postituslistalle (linkki alla).


Jos olet postituslistallamme, lähetämme sinulle tietoa myös sähköpostitse. Mukaan listalle pääset täältä.

Muista lukea myös tarjouspostisi (promotions) sekä roskapostisi, koska joskus postitukset päätyvät niihin. Asiaa voi auttaa, jos lisäät omiin yhteystietoihisi osoitteen info@laurisiirala.fi; näin ne saapuvat todennäköisemmin saapuneet-kansioosi.

Ajankohtaista tietoa ja esim. videoita löytyy myös Facebook-sivuilta Lauri Siirala Dharmen, ja Laurin kanssa- ryhmästä.

MAALISKUU

6.3. ZETRIITTI – kevättalven miniretriitti zoomilla
Aamuharjoitus 8.45-9.30
Iltapäivän sessio 14.30-17
Iltasessio 19.30-21
Voit luoda koko päivästäsi retriitin lisäämällä siihen omia liikeharjoituksia, ulkoilua, hiljaista olemista. Yhteinen työskentelymme antaa siihen hyvän rungon.

HUHTIKUU

2.4. (3.4.?) Pääsiäis-zetriitti
Tulossa Pääsiäisen retriitti Zoomilla, lisää tietoa pian.

KEVÄT 2021

Myös lyhyemmät iltasessiot Zoomilla jatkuvat kevään ajan, näistä myös tietoa pian.
Aika näyttää pystymmekö järjestämään kevätkaudella myös joitain lähitapahtumia. Seuraa siis päivityksiämme tai liity postituslistalle.

KESÄ 2021

Kesä: Olemme varanneet Labbnäsin kesän retriittiä varten Kemiönsaarella 29.7.-1.8. Merkkaa kalenteriisi ja pysy kuulolla.
Vielä mahdollisuus on myös, että järjestämme pienimuotoisen kevätkesä-retriitiin Labbnäsissa.