ÄSSÄ HIHASSA!

Yllätyksellinen paras vaihtoehto

Päivä Tampereella 17.6. klo 12-18

Rakastamme juoda puhtaista lähteistä. Tarotkorttien ässät kuvaavat neljän puhtaan ja ikuisen, kuolemattoman alkulähteen ominaisuuksia, jotka ilmenevät, avautuvat yllätyksellisesti, jos luovumme ennakoinnista. Kukin ässä symboloi monimuotoisia tiehyitä puhtaaseen elinvoimaan ja puhtaaseen psyykeen. Kosketus johonkin todelliseen – on se sitten tuoksu, maku, ääni, kosketus, katse, tai häivähdys jotain sanoinkuvaamatonta – avaa väylän puhtaaseen psyykeen, tilaan, jota rakastamme yli kaiken. 

fullsizeoutput_21aa

Tyydymme usein yksilöinä, yhteisöinä ja ihmiskuntana vain suhteellisen todelliseen. Näin tyytymättömyytemme kasvaa, ja janomme johonkin todelliseen kasvaa kaipuuksi, jota emme voi välttää, vaikka välttelemmekin sitä parhaamme mukaan tyytyessämme vähempään. 

Tämän päivän aikana harjoitamme sitä välttämättömyyttä, jolla voime kukin yhtyä tai olla tiehyenä puhtaan lähteen virtaan. Kun yksi yhteys, yksi tiehyt, avautuu, se auttaa jokaista ympärilläolevaa löytämään omansa. Kaikki virrat kulkevat lopulta yhtä yhteistä valtamerta kohti, oli alkulähde mikä hyvänsä, suuntani minne hyvänsä. 

Symbolit, maamerkit, yhtäkkisesti avautuvat oivallukset, purkavat esteitä uudelle, yksinkertaisesti ja yrittämättä. Uusi yllättää ihmettelemään ja vetää ässän hihasta!

Päivän ohjaa Lauri Siirala. Kokoonnumme Tampereella, Ala-Pispalassa, jossa saamme viettää osan päiväämme myös ulkosalla, jos sää sallii. Mukaan mahtuu vain pienehkö ryhmä joten ilmoittaudu nopeasti!

Osallistumismaksu ennen kesäkuuta ilmoittautuneille 60€, sen jälkeen 72€. Jos ilmoittaudut samanaikaisesti myös heinäkuun päiväämme, yhteishinta molemmille on 115€. Pidämme päivän aikana lounastauon. Iinan lounassalaattipöytä on tarjolla 10€ lisämaksusta sen tilaaville, tai voit tuoda myös omat eväät.

Ilmoittautuminen: iina.pennanen@gmail.com tai 045 678 1303.

fullsizeoutput_2197