TAROT-SYMBOLIIKAN KURSSISARJA

VIIDEN KERRAN KURSSIKOKONAISUUS TAMPEREELLA SYYSKAUDELLA 2017
Lauantait klo 11–18
26.8., 23.9., 28.10., 25.11. ja 16.12.2017

fullsizeoutput_21aa

Tarot-korttipakka on voimakas peili oman itsetuntemuksemme tueksi. Tämä peili voi avautua jokaiselle, joka on sille avoin.

Tarotkorttien symboliikka on avaavaa, selkeyttävää ja tunnustelevaa – ei ennustavaa.

Korteissa esiintyvien symbolien tutkiminen tai tulkinta ei poista ihmisen vastuuta omasta elämästään, mutta se voi antaa uusia työkaluja elämän haasteiden ja teemojen kohtaamiseen. Usein ongelmamme saattavat olla jotain muuta kuin mitä olemme kuvitelleet. Tarotpakan symboliikan avulla opimme ymmärtämään paremmin näitä ongelmakohtia ja löydämme lempeyden katsoa niitä uusista perspektiiveistä.
Yhteys sisäiseen selkeyteemme vahvistuu ja taitomme elää nykyhetkessä syvenee pystyessämme lukemaan paremmin sekä itseämme että elämämme syveneviä oivalluksia, muuttuvia haasteita, kysymyksiä ja teemoja.

Viisi kurssipäivää muodostavat yhdessä laajan, yhtenäisen kokonaisuuden, jonka aikana syvennämme näkemystämme niin tarotkorteista, niiden symboliikasta ja käytöstä kuin myös omasta itsestämmekin. Kurssin jokaisen päivän aikana tutkimme teemojamme pääsääntöisesti lukemalla kortteja, itseämme ja toisiamme, sekä omasta elämästämme löytyviä symboleja, viestejä ja merkkejä. Tutkimme myös elävän läsnäolon ja hiljentymisen voimaa, ja selkeytämme sen avulla kykyämme lukea kortteja, niin itsellemme kuin toisille.

Kurssi sopii sekä tarotkorttien tutkimusmatkailijalle, työssään niitä käyttäville tai kenelle hyvänsä elämän syvyyksiä ennakkoluulottomasti tutkivalle ihmiselle.
Kurssille osallistuminen ei edellytä minkäänlaista etukäteistietoa tarotkorteista.

Ohjaajana kurssilla on Lauri Siirala, joka on tehnyt pitkän uran ohjaajana sekä kouluttajana kurssien, retriittien sekä henkilökohtaisen ohjauksen saralla. Lauri on luonut omanlaisensa tavan tutkia ja avata tarotpakan symboliikkaa lähestymällä sitä luontaisesti ja vaistonvaraisesti.

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kurssin osallistujamäärä on rajoitettu 14:aan, jotta aikaa on yhteisen lisäksi myös jokaisen kokemuksen yksilölliseen tutkimiseen.

Hinta: viisi kurssipäivää yhteensä 700€.
Mikäli maksat paikkasi ennen 15.7. on aikaisen linnun hinta 630€.
Kurssimaksu on mahdollista maksaa myös kahdessa tai neljässä osassa toiveidesi mukaan. Maksettuasi kurssimaksun tai sen ensimmäisen osan, varaat paikkasi kurssilla. Ilmoittautuminen on sitova, emmekä voi valitettavasti palauttaa kurssimaksuja myöhemmin mikäli et pääsekään kurssille tai kaikille kerroille.

ILMOITTAUTUMISET:
Johanna Vilén johanna.vilen@hotmail.com tai 050-5605173. Joudun pitämään puhelinta jonkin verran äänettömänä, joten jätä tarvittaessa viesti, niin otan sinuun yhteyttä.
Johannan kotisivut: http://www.kuussajamaassa.com

Esite löytyy myös Facebookista:
https://www.facebook.com/Kuussa-ja-Maassa-Oy-102051159955785/